SHOPPING

Sommer, sol og sandaler

Solen er på vej, og fødderne skal snart luftes i sommers must-have sko. IN har fundet 13 sandaler, som vi ikke kan vente med at sætte fødderne i denne sommer.

13 af sommerens fineste sandaler 

De lyse nætter er længe ventet og ligeledes er bare tæer i sandaler. Sandaler må siges at være den ultimative sommer-sko og derfor et vigtigt element i enhver garderobe.

De glade 60’ere var sandalens ultimative storhedstid, hvor den hurtigt blev en integreret del af den tilbagelænede livstil. Så når det nu ikke længere var muligt at gå på bare fødder, måtte man træde i et par brune lædersandaler.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 15 sandaler med hæl du vil elske hele sommeren

Det ville være synd at sige, at det forholder sig på samme måde i dag. Tværtimod er der rig mulighed for at hoppe i et par sandaler i alverdens former og farver i denne sæson. Men man falder hurtigt for den sikre sorte, der passer til det meste og som til hver en tid fungerer, som den skal. Og denne sommer er ingen undtagelse, men man må ej forglemme, at der også gerne må plads i garderoben til en farverig model denne sæson.

IN har udvalgt 13 sandaler, både den klassiske sorte og farverige favoritter. Lad dig inspirere til dine nye sommmer-sandaler her i galleriet: 

13 sommer-sandaler

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 14 af de fineste slingback-stiletter til dit forårslook