SHOPPING

Sommerens smukkeste festsko

Et par flotte festsko er et must i din sommergarderobe. De kan give et hvert outfit nyt liv og er lækre at hoppe i med solbrune fødder!

Bryllupper, havefester og en lind strøm af Aperol Spritz på fortovscafeerne venter de næste par måneder. Gør dine fødder klar til fest i et par af sommerens smukkeste festsko.

LÆS OGSÅ: Her er sommerens 5 største modetrends

Derfor skal du investere i den rigtige festsko

Fine sandaler og stiletter er godt for alt.

Dog har vabler og knyster har aldrig været rart, det kan derfor godt betale sig at investere i et par festsko, som passer lige præcis til din fod. Pris og kvalitet følges oftest ad, og det kan derfor godt betale sig at investere i et par dyre af slagsen. De holder bedre og vil automatisk give dig en bedre holdning, som tydeligt kan ses og mærkes på din egen selvtillid i særligt stiletter, som kan være hårde for fødderne.

LÆS OGSÅ: Sådan udvider du dine sko

Flotte detaljer og farver gør godt

Der findes intet smukkere end en festsko med flotte detaljer, der giver skoen blikfang.

Årstidens sol og varme gør heller ikke noget dårligt for vores kulør, så vis derfor dine brune fødder i en farverig åben sandal til enten havefesten, på arbejdet eller på ferien, og giv dit planlagte outfit et lækkert sommertwist.

Undgå trends i sommerens festsko

Hvis du investerer i en lidt dyrere sko, skal det være en du kan kigge på i mange år. Sørg derfor for ikke at være alt for trendbaseret, men gå efter det klassiske. Det betyder ikke at du slet ikke må købe trendbaseret, men sørg for at det er en sko du VED du også gerne vil have på næste år.

LÆS OGSÅ: Sommerens sandaler med lav hæl

Drømmeskoen

Carrie Bradshaw fra ’Sex and the City’ gjorde dem til sit varemærke. Den klassiske Manolo-pump er overdådig og uden tvivl en drømmesko. Skoen har ikke bare holdt flere sæsoner, men flere år – og kommer også til det fremover. Derfor en rigtig god investering til sommerens fester.

Manolo Blahnik, 7.588 kr. Kan købes online HER

Sling-back sandal til fest

Der hersker ingen tvivl om, at sling-back bliver en stor trend denne sommer. Denne version er meget klassisk og passer godt til et outfit, hvor skoen ikke må være for dominerende. Den lille hæl gør den god at gå – og danse – i.

Notabene, 2.195 kr. Kan købes online HER

Sandal til fest

Stropsandalen er meget sommerlig og en klar vinder til sommerfesten. Style sandalen med en sandfarvet lang kjole og en lille clutch.

Billi Bi, 1.099 kr. Kan købes online HER

Limegrønne sandaler til fest

Der er ingen grund til at gå ned på farver om sommeren. Den limegrønne krokodillemønstrede sandal fra By FAR er perfekt til din sommergarderobe og kan bruges til mange anledninger.

By Far, 2.540 kr. Kan købes online HER

De røde stiletter til fest

Et par røde stiletter er en klassiker i garderoben og kan bruges til fester hele året rundt. Style skoen med en sort eller hvid kjole samt matchende rød læbestift.

Gianvitto Rossi, 4.182 kr. Kan købes online HER

Blomstret mule

En forholdsvis lav og bred hæl gør et par festsko komfortable at gå i. Den chunky form kan også agere en glimrende kontrast til en fin stropkjole.

Bianco, 499,95 kr. Kan købes online HER

Stilet med gulddetalje

Skoens spidse snude får benene til at synes længere, og det brede læderbånd i guld er med til at gøre skoen eksklusiv i looket.  Skoene er en perfekt match til den lille sorte og en matchende guldtaske.

Aquazurra, 4.440 kr. Kan købes online HER

Kitten heel til fest

Er du ikke så vild med tårnhøje stiletter, er en kitten heel perfekt til dig. Kitten heels har været udskældt i mange år for at være meget damede, men har endelig har kradset sig tilbage i modebilledet det seneste år.

Christopher Kane, 6780 kr. Kan købes online HER

Blomstret sokstøvle

Selv om det er sommer, kan de lukkede sko stadig bruges. Dolce & Gabbana har lavet denne blomstrede sokkestøvle, der er kan bruges på de lidt køligere sommeraftener. Sokkestøvlen er en god sommerstøvle, da den er let og passer godt til mange forskellige kjoler.

Dolce & Gabbana, 7.430 kr. Kan købes online HER

Festsko med sløjfe

Med den aftagelige sløjfe er denne sko en to-i-en. Til hverdagsbrug kan du fjerne sløjfen, så du får en neutral hvid pump. Til fest er sløjfen en perfekt detalje for at pynte dit look.

Gucci, 11.120 kr. Kan købes online HER

Glimmersko til sommerens fester

Lad fødderne glitre på dansegulvet med disse glimmerstiletter. Skal du gå all-in på dit outfit til sommerens fest, er det denne sko du skal købe.

Sophie Webster, 2.430 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Må man have sort på til bryllup?