SHOPPING

Striber som de britiske skoleuniformer

Det er præcis som de klassiske, britiske privatskoleuniformer. Striber i rød, blå og hvid trender denne sæson, og det skyldes især modehuset Mulberry, der lod sig tykt inspirere af hjemlandets kultur. IN ruller trenden ud.

Hvis du kan forestille dig en britisk pendant til Norges nationaldag 17. maj, har du Mulberrys SS17-catwalk. Johnny Coca, Mulberrys chefdesigner, havde ladet sig inspirere af britisk kultur, da han designede forår/sommer-kollektionen, så ned ad catwalken marcherede modellerne i high fashion-nationaldragter.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | Farverige striber

Det var de britiske privatskoleuniformer, Mulberrys chefdesigner havde kigget særligt efter. Deres karakteristiske røde, hvide og blå striber dannede ramme for en stor del af kollektionen. Kollektionen er landet i butikkerne nu, og det var ikke kun Mulberry, der havde forelsket sig i striberne.

Den britiske privatskoleuniform er derfor en trend denne sommer. Ført an af Mulberry, men også hos fx Rag & Bone, G-Star Raw og danske Baum Und Pferdgarten er striberne at finde.

IN ruller den stribede trend ud i galleriet nedenfor:

Den stribede tendens

LÆS OGSÅ: MODE | Sæsonens 13 absolut mest populære it-items

Læs mere om: