SHOPPING

Tid til tern

Dette efterår kan vi slet ikke få nok af tern. Du har måske lagt mærke til mønsteret i gadebilledet. Bliv inspireret til at hoppe med på trenden.

Tern er en tilbagevendende trend, og endnu engang er den tilbage i modebilledet. Læs her, hvorfor ternene endnu engang hitter.

LÆS OGSÅ: 25 lune striktrøjer til efteråret 

Tern i alle størrelser og farver

Bliver du firkantet t i hovedet af alt det ternede tøj, som er at spotte i samtlige butikker? Det er lige fra de klassiske uldne tartan tern til de spinkle sommertern, såvel som de tern vi kender fra de adelige briter. Tern i alle størrelser og farver hitter, hvilket også gør det muligt at finde lige præcis det ternede look, man søger.

LÆS OGSÅ: Tern er en af de 4 modetendenser, du skal kende nu - kender du de andre?

Hvordan skal ternene styles?

En anden grund til at elske tern er, at man kan style dem på forskellige måder. De små og tynde tern kan skabe et feminint look, hvorimod de store og tykke tern kan give dit look et mere minimalistisk udtryk. En stor del af den ternede trend er også at turde mikse mellem forskellige størrelser af tern og forskellige farvekombinationer. Vær modig og kombinér de farverige tern med sort/hvid tern eller bland de store og små tern med hinanden.

Er du mere til et sofistikeret look, kan du nøjes med ét enkelt ternet item for at skabe harmoni i dit look.

Få mere inspiration til køb af feminine, minimalistiske eller sofistikerede tern i galleriet nedenunder:

Tid til tern

LÆS OGSÅ: 12 stilfulde kjoler til efteråret 

Læs mere om: