SHOPPING

11 smukke ure, der altid holder

Hold styr på tiden med et smukt ur, der også kan pryde dit håndled mange år frem. Her er 11 ure, der altid holder.

Spørg mig, hvad klokken er

Ure er ikke længere en nødvendighed, som det førhen har været. Nu, hvor vi hele tiden bærer rundt på en smartphone eller sidder foran en computerskærm, vil vi ikke være langt fra fortællingen om tiden.

Derfor er et ur blevet et statussymbol – jo mere eksklusivt og smukt et ur er, jo mere overskud forventes det, at der er på kontoen. Derfor begynder urdesignet i mange tilfælde at minde mere og mere om fantastiske smykker, da de bæres som den ultimative accessory, der går til alt.

LÆS OGSÅ: 15 smykker hun ønsker sig i julegave

Et ur af god kvalitet er en langvarig investering, så når du skal vælge et nyt ur, gå da efter en model, der passer til din stil – både nu og i fremtiden.

Der findes mange forskellige slags ure. Der er både de klassiske og elegante, de rå og maskuline, og så er der de yderst feminine ure, og netop derfor skulle det være muligt at finde det helt rigtige ur, som du vil have glæde af mange år frem.

11 alletiders ure

Herunder finder du 11 smukke ure, der på grund af deres tidløse design vil kunne bæres stilsikkert mange år frem – hvis ikke for altid. Urene er nemlig af så god kvalitet, at de kan gå i arv i generationer, og de er derfor en god investering.

LÆS OGSÅ: Tid til et nyt ur? Det her skal du gå efter

Ur med dansk design

Designerurerne fra Georg Jensen er en kombination af let og elegant skønhed, der er funktionelt på samme tid. Med dette Vivanna bøjleur var det designerens intention at skabe et ur, som gør brugeren fri af tidens stramme bånd – hvilket også ses i spejlskiven uden tal.


Georg Jensen, Vivianna 34mm, 20.000 kr. Kan købes online HER

Ure siden tidernes morgen

Longines er et traditionelt ur-brand, som siden tidernes morgen har produceret ure i exceptionelle tidløse design. Der findes mange forskellige kollektioner, hvor for eksempel denne Longines Master Collection model bringer klassisk elegance og god kvalitet sammen. Og samtidigt har uret fået nye specielle funktioner.


Longines, Master Collection, 13.742 kr. Kan købes online HER

Feminint og råt ur

Kollektionen, Globemaster, er allerede et kendt navn i Omega-familien, som er kendt for at være verdens første Master Chronometer. Sammen med en ny kvalitetsstandard gør det enkle, men fængende design dette ur til en instant klassiker. Det er både et feminint design med rosaguld men samtidigt også råt med den brune læderrem.


Omega, Globemaster 39mm, 186.800 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Se Omegas 10 mest ikoniske ure gennem tiden her

Det maskuline dameur

Dette fine Jack Heuer ur er en del af Tag Heuers 85 år jubilæums-ure, hvilket også betyder, at der kun findes et begrænset antal af urene. Det gør både uret mere eksklusivt og til et must have-item, når det er en limited-edition kollektion. Selve uret har en lidt rå og maskulin aura, hvilket også er med til at danne urets charme.


Tag Heuer, Jack Heuer Heritage, Autavia Calibre Heuer-02, 39.689 kr. Kan købes online HER

Ur med arkitektonisk perfektion

Dette Chanel Première ur afspejler det ottekantede design af Place Vendôme i Paris. Det er også et symbol på arkitektonisk perfektion og tidløshed, der samtidigt genlyder med den feminine charme af uret. Dette smukke Chanel ur vil være ideelt til både dagtimerne på kontoret og de sene aftener i byen.


Chanel, Première Chaîne, pris på forespørgsel. Læs mere HER

LÆS OGSÅ: Chanels nye ur er ikke bare et ur

Ur med opfriskende farver

Gucci's G-Timeless ur kan bruges til alle årstider og er derfor en solid investering. Hvis du især er vild med farver, er dette ur et perfekt match. Med remmen med de grønne og røde striber, er uret perfekt til at pifte et simpelt outfit op med.


Gucci, G-Timeless, 6.675 kr. Kan købes online HER

Poetisk ur

Dette ur er fra Chopards Happy Sport kollektion fra 1993, og er et meget stilrent og detaljerigt ur. Designeren ønskede bevidst at udfordre det traditionelle design ved at indarbejde mere feminine udsmykninger - hvilket også ses ved de små, bevægelige diamanter i urskiven, der er inspireret af dråber fra et vandfald.


Chopard, Happy Sport 33mm, 37.327 kr. Kan købes online HER

Moderne ur i hundrede år

Der findes få ure, som stadig kan være moderne efter et århundrede med et relativt uændret design. Men Cartiers klassiske Tank Américaine er en af ​​de ure, der kan det. Der findes mange forskellige Cartier ure som er feminine, klassiske eller lidt rå, hvor dette Cartier ur hælder mere til den klassiske type.


Cartier, Tank Américaine 22.6mm, 40.219 kr. Kan købes online HER

Drømmeuret

Patek Philippe er ure i luksusklassen – et drømmeur uden lige! Det er en investering, man kan bære på sig for altid, og det kan gå i arv i generationer. Denne nye model, Twenty-4 Automatic, er et redesign af modellen, der første gang blev introduceret i 1999. Det er både et smukt og holdbart kvalitetsur.


Patek Philippe, Twenty-4 Automatic, 7300/1200A-001, 192.900 kr. Forhandles hos Hvelplund

Selvlysende ur

Dette elegante ud fra Certina har selvlysende belægning, der gør, at viserne og timemarkeringerne oplyses i mørke. Selvom uret er elegant, er det hårdført og langtidsholdbart – derfor er det et rigtigt godt ur, som man kan have glæde af længe – særligt, da det har et tidløst design.


Certina, DS Caimano 39mm, 2.950 kr. Kan Købes online HER

LÆS OGSÅ: Pakkekalender - 24 gaver til under 500 kr. 

Ur med guld og diamanter

Dette smukke ur er formet som kvindekroppen – timeglasset. Dets form, detaljer og blanke overflade gør det til et ultimativt feminint ur, der med sit klassiske design vil være en investering i fremtiden. Uret er af rustfrit stål, 18 karat rose guld – og sidst, men bestemt ikke mindst: besat med 40 styks 0.3 carat diamanter.


Carl F. Bucherer, Alacria Princess, 00.10703.07.15.31, vejledende pris 54.095 kr. Find forhandler HER

LÆS OGSÅ: Julegaver - 21 idéer til din ønskeseddel