SHOPPING

TREND | Flæser a la Westworld - shop trenden nu

Tænk på Dolores i serien ’Westworld’ eller den gamle tv-serie ’Det lille hus på prærien’, hvis du vil vide, hvilket tøj du skal gå i til efteråret 2017. Flæser og referencerne til livet på prærien er ikke til at komme uden om – og tendensen er allerede til at få fingrene i nu!

Bølgende flæser på sweatre og kjoler – gerne med jeans under. Det romantiske look bliver in til efteråret 2017, hvis du kigger på brands som Baum und Pferdgarten, Ganni og Inwear.

Flæser på tv-skærmen og catwalken

Men det er ikke kun hos de danske modehuse, at flæser hitter. Det sker også på skærmen, hvor ’Westworld’ hitter på streamingtjenesten, HBO. Serien handler om en futuristisk oplevelsespark, hvor robotter simulerer et westernliv med alt, hvad det indebærer af druk, hor og mord – og hvor gæsterne fremstår mere umenneskelige end robotterne mange gange gør.

LÆS OGSÅ: Flæser er på listen over de 5 største tendenser fra den københavnske modeuge – se de andre her

En af robotterne er Dolores Abernathy (spillet af Evan Rachel Wood), der ofte går klædt i en lyseblå kjole med en flæsekant over bryst og skuldre. Typisk tøjmode for slutningen af 1800-tallets USA og livet på prærien.

Samme mode sås i 1970’ernes populære tv-serie, ’Det lille hus på prærien’, hvor søstrene Mary og Laura gik med kjoler med flæser – og kyser. Netop flæserne bliver et hit til efteråret med endnu større kraft end de allerede har.

Inspirationen til flæserne kommer blandt andet fra den amerikanske modescene, eksempelvis Ralph Lauren, og så eksisterer der en generel tørst efter optimisme og romantik. Optimisme er og bliver det nye sort.

LÆS OGSÅ: Smugkig i det nye IN | Anne Axholm: Et positivt livssyn er det nye sort

Det er ikke kun på catwalken, flæsetendensen hersker. Som noget nyt, kan de nye tendenser nemlig købes lige efter de forlader catwalken.

Se og shop dine favorit-items med flæser direkte fra galleriet:

Shop trenden: Flæser

LÆS OGSÅ: Punk hittede til modeugen – shop trenden nu