SHOPPING

Udsalg | Her kan du shoppe med de største rabatter

Kribler det i fingrene efter at svinge dankortet efter nogle rolige helligdage i sofaen? Så læs med her, hvor vi guider dig til de bedste udsalg.

Mangler du stadig nytårskjolen eller julegaven til dig selv? I dagene mellem jul og nytår bliver der skruet op for rabatterne i dine yndlingsbutikker, og det er nu, du kan gøre et godt kup.

Her har vi samlet en oversigt over de bedste udsalg i både online og fysiske (hvis du også trænger til at komme ud i den virkelige verden) butikker.

De bedste online udsalg

Net-a-porter.com (sponsoreret link)
Luksus-giganten har været i gang med udsalget i nogle dage, og der lige nu op til 50 procent rabat på flere lækre brands. Hvis du har is i maven, kan du holde øje med dit drømmekøb. Ofte ryger rabatterne nemlig endnu længere op, som udsalget skrider frem.

Zalando.dk
Der er op til 60% at spare hos Zalando – for eksempel i deres sports-kategori, hvor der findes mange lækre brands med træningstøj, der kan inspirere dig til en sundere januar.

Bymalenebirger.com
Shop AW17-kollektionen med 40 procent til By Malene Birgers udsalg.

Mytheresa.com (sponsoreret link)
Der ryger nye lækre varer i puljen hos Mytheresas udsalg hver dag, så hold øje med, om dit drømmekøb bliver sat ned. Lige nu er der op til 60 procent rabat.

Ganni.com
Forsød din garderobe med smukke print og cool statement T-shirts fra det populære danske brands udsalg.

Farfetch.com (sponsoreret link)
Shop brands som Balmain, Chloé og Atticomed op til 60 procent rabat på Farfetch.

Boozt.com (sponsoreret link)
Boozt har netop startet deres udsalg, og du kan spare op til 70 procent på et væld af brands.

De bedste fysiske udsalg

Lufthavnen
Skal du ud at rejse til nytår? Så giv dig selv lidt ekstra tid i lufthavnen, hvor butikker som Gucci og Mulberry allerede har sat varer ned.

Illum
Illums udsalg er startet i dag – den 27. december. Udsalget gælder også de luksuriøse in-stores, og du vil kunne finde rabatter hos Loewe, Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen, Burberry og Mulberry.

Magasin
Både online og i de fysiske butikker har Magasin startet udsalg, og lige nu kan du shoppe med op til 50 procent rabat.

Læs mere om: