SHOPPING

UGENS UUNDGÅELIGE: Blazer fra Hofmann

Hver uge guider INs digitalredaktion til det bedste onlinekøb, der kan være med til at forsøde din uge, og som du kan bruge til både hverdag og fest. I dag er vi faldet for denne smukke koboltblå blazer fra danske Hofmann.

På redaktionen elsker vi blazere og sender mange taknemelige tanker til Yves Saint Laurent, som med sin "le smoking" introducerede herre-blazeren til vores garderober. Denne smukke blå sag fra talentfulde Hofmann er blevet denne uges uundgåelige, da den dels har den smukkeste blå farve og samtidig er klassisk og stram i sit udtryk.

LÆS OGSÅ: Redaktionens mandagskøb: Jakke fra Ganni

Blazere er uundværlige i enhver kvindes basisgarderobe, da de både kan dresses op til fest og være formelle til arbejdet og vi elsker, at denne variant kan tilføje lidt farve til garderoben. Som workwear vil vi bruge den med et par læderleggings eller et par casual jeans og en hvid skjorte, men mulighederne med en blazer er næsten uendelige. Til fest ville det være smukt at gå "all in" på det blå jakkesæt med matchende blå bukser, en stram bluse under og høje stiletter til. 

LÆS OGSÅ: Redaktionens mandagskøb: Bukser fra Custommade