SHOPPING

Uniqlo og JW Anderson klar med ny, imponerende kollektion

Uniqlo og JW Anderson er endelig tilbage med en ny kollektion, og med sit fine, sommerlige univers giver den os en tiltrængt følelse af håb og glæde. Læs med her, når IN tager dig med bag designsamarbejdet og viser dig udvalgte styles fra den nye kollektion.

Det japanske highstreet-mærke, Uniqlo, startede i 2017 sit første samarbejde med den britiske modedesigner, JW Anderson, og nu er de tilbage i et nyt og imponerende samarbejde.

SS21-kollektionen er skabt til at sætte fokus på håbet om en ny start og bedre tider, og fremkalder med sit legende og sommerlige univers en klar følelse af glæde og næstekærlighed. Temaet er ’Threads in Bloom’, som ubesværet kombinerer Lifewears enkle og kvalitetsbevidste design med JW Andersons klassiske charme og signaturhåndværk.

Læs også: Guide: Sådan opnår du den perfekte forårsgarderobe

Designeren bag JW Anderson, Jonathan Anderson, fortæller om kollektionen:

- Jeg havde foråret i tankerne, da jeg designede denne kollektion i en tid, hvor der var meget begrænset adgang til verden. Det var desuden vigtigt for mig at fokusere på små, kunstneriske detaljer, der kunne fremkalde glæde. Jeg håber, at folk kan mærke kollektionens varme og positivitet, når de tager den på.

Læs også: Ny undersøgelse viser: Dette køb gør os mest lykkelige

Kollektionen består af 13 items til kvinder, 11 items til mænd og et stort udvalg af skønne accessories – alt sammen til priser mellem 99 og 1099 kr.

Farveskalaen er holdt neutral med farver som brun, khaki og elfenben, og materialerne er lette og byder blandt andet på hør og groft bomuld. Den nye kollektion bærer stort præg af JW Andersons legende univers, og hatte, T-shirts, bluser og tasker er derfor også broderet med vilde og smukke blomster.

Læs også: Disse 20 designertasker er de mest populære på Instagram

Uniqlo og JW Andersons nye SS21-kollektion lanceres den 22. april, og bliver tilgængelig på Uniqlos hjemmeside, hvor du kommer til at kunne klikke alle dine favoritter hjem HER.

Du kan se udvalgte styles fra den nye og glædesspredende kollektion i galleriet herunder.

Uniqlo og JW Anderson

Læs også: Her er forårets største skotendenser