SHOPPING

Vatterede jakker - den perfekte jakke til efteråret

Efterår betyder skift i vejret og dermed tid til at opdatere garderoben. En jakke, der kan klare kulden er et must. Vi har samlet 11 vatterede jakker, der på samme tid er både varme og fashionable.

Der synes altid at være plads til lidt udskiftning og fornyelse i ens garderobe fra tid til anden. Især når vejret skifter, er der brug for at ty til nye items, der matcher vejret – og i dette tilfælde kulden.

Efteråret har for alvor taget fat, og det betyder blandt andet, at huer, vanter og jakker skal findes frem. En jakke kan i hvert fald ikke undværes. Den holder os varm, og derudover er der et hav af muligheder for, hvilken stil og pasform man vil kaste sig ud i.

LÆS OGSÅ: SOS! 3 produkter, der redder dig i efterårsvejret

Jakker er med til at forme dit look, og det er derfor dejligt at have en jakke, der holder på varmen, er behagelig og samtidig lækker at se på.

Mulighederne for, hvilken stil man vil gå efter, når man er på udkig efter efterårsjakker, er uendelige. Den klassiske trenchcoat i uld er en sikker vinder år efter år, dunjakken slår heller aldrig fejl, og hvis man er vovet, kan man give sig i kast med efterårets vildeste og mest hypede jakker.

LÆS OGSÅ: 25 flotte vinterjakker, der holder dig varm hele vinteren

En anden klassiker, der altid holder, er den vatterede jakke, der er lidt tyndere end en klassisk dunjakke, som man oftest vil bruge om vinteren. Den vatterede jakke er perfekt som overgangsjakke, da den holder på varmen og er flot og behagelig at have på. Denne jakke er dermed et must i efterårsgarderoben.

Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 11 af efterårets lækreste vatterede jakker:

11 vatterede jakker til efteråret