SHOPPING

Velour til hverdag og fest

Velour kan have en tendens til at dele vandende, men her guider IN dig til, hvordan velour på bedste vis kan bruges både til hverdag og fest, og hvilke items, der helt sikkert er en investering værd.

Det romantiske, tunge materiale kan være svært at inkorporere i en skandinavisk hverdagsgarderobe. Det er mere voluminøst og maximalistisk end det vi danskere oftest klæder os i, men det betyder ikke, at det ikke kan lade sig gøre at iklæde sig dette fantastiske materiale til både hverdag og fest.

IN guider dig her til, hvordan du kan bruge velour både til hverdag og fest, og hvilke items i det bløde materiale, der helt sikkert er en investering værd!

Velour er også blandt dette efterårs 8 største trends - se de andre trends her

Sådan styler du dine velour-items

Når det kommer til god stil, handler det mere eller mindre altid om balance i dit outfit. Især når det kommer til hverdagsoutfits, hvor de fleste gerne vil være praktiske og stilede på samme tid. Velour er et meget festligt materiale og det er ofte kjoler, stiletter og små tasker, der fremstilles i velour.

Når du ønsker at bruge velour i dit hverdagsoutfit betyder det derfor, at du skal være ekstra opmærksom på balance mellem dette item og andre mere afslappede styles så som jeans eller en klassisk hvid T-shirt.

Hvis du hopper i et par velourbukser mandag morgen kan du, for at gøre det mere hverdagsvenligt, sammensætte dem med en T-shirt eller en skjorte i et mere afslappet snit. Og du kan med god grund hoppe i dine behagelige yndlings jeans, hvis du vælger at tage din velourjakke på.

En kjole i velour kan styles ned til en almindelig hverdag på arbejde, ved at have den på ovenover en skjorte eller en langærmet T-shirt. På den måde kan garderobens mere festlige items, og dette gælder selvfølgelig ikke kun velour, bruges både til hverdag og fest.

Der er nogle items, der er mere sikre at investere i end andre, når det angår velour. I galleriet finder du nogle af de styles, som IN redaktionen hellere end gerne vil investere i og tilføje til garderoben:

Lækre velour-items

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER