STILIKONER

10 sprængfarlige looks fra action-heltinden Charlize Theron

Charlize Theron har genopfundet sig selv som action-heltinde – nu i ’Atomic Blonde’, hvor den 41-årige Oscar-vinder spiller en iskold superspion. På den røde løber er hun noget mere hot. Se 10 af hendes bedste looks her.

’Mad Max: Fury Road’, ‘Æon Flux’, ‘Fast & Furious 8’. Charlize Theron har de senere år genopfundet sig selv som hårdtslående action-babe, og nu gør den 41-årige sydafrikaner det igen.

I filmen ’Atomic Blonde’, som har premiere i dag, spiller hun MI6-spionen Lorraine Broughton, som sendes til Berlin – før murens fald – for at optrevle en spionring med mord på samvittigheden.

LÆS OGSÅ: Charlize Theron og Katy Perry... Se de fineste frisurer til kort hår

Charlize Theron har selv lavet alle stunts i filmen og har fortalt, at hun kom gul og blå hjem fra arbejde under indspilningen – og hun beviser dermed endnu en gang, at hun ikke er bange for at ændre sit smukke udseende for en rolle, ligesom hun gjorde i ’Monster’ fra 2003, der indbragte hende en Oscar og gjorde hende til superstjerne.

Når hun viser sig på den røde løber, er hun dog ren skønhed. Klassisk og cool – og med en forkærlighed for Dior, hvis reklamer for parfumen J’adore Dior hun har lagt ansigt til.

Se tre smukke Dior-looks i galleriet her – og syv andre af hendes bedste outfit:

Charlize Therons bedste looks

Forkæl dig selv med et abonnement på IN, og få en eksklusiv gave - KØB HER