STILIKONER

15 stilhits fra Naomi Watts

Naomi Watts er altid værd at kigge på. Både når hun spiller skuespil og på den røde løber, hvor hun mikser oldschool-glamour med det moderne og sensuelle.

Reese Witherspoon har gjort det. Halle Berry har gjort det. Og nu gør Naomi Watts det også. Skifter biograflærredet og Oscar-kandidaterne ud med en tv-serie.

Den britiske skuespillerinde har den altoverskyggede hovedrolle i serien ’Gypsy’, som har premiere på Netflix i dag. Hun spiller psykologen Jean, som har det med at glemme sin professionalisme – og indleder lidt for personlige forhold til sine patienters pårørende.

LÆS OGSÅ: 6 kendte kvinder om livet uden børn

Ud over en lille rolle i ’Twin Peaks’ er det mange år siden, Naomi Watts har lavet tv. Hun brød for alvor igennem i David Lynchs ’Mulholland Dr.’ i 2001 og har siden været med i et hav af blockbustere og prisvindere som ’King Kong’, ’21 Gram’, ’J. Edgar’, ’The Impossible’ og ’Birdman’.

Hun har været Oscar-nomineret to gange, og hun er altid en af dem, der bliver lagt mærke til. Det samme er tilfældet, når hun viser sig på den røde løber, hvor hun er en mester i at blande klassisk Hollywood-glamour med noget mere funky og moderne.

Som den gule Gucci-kjole, hun havde på til Oscar-uddelingen i 2015 – tilsat et råt smykke, som i bogstaveligste forstand slangede sig om hendes hals. Eller den grå Elie Saab-kreation i fjer og pailletter, som osede glamour, men som også lige havde lommer, som hun afslappet stak hænderne i på den røde festival-løber i Cannes samme år.

Se de to kjoler og 13 andre pletskud fra Naomi Watts i galleriet her:

15 gange Naomi Watts vandt den røde løber

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER