STILIKONER

21 gange Nicole Kidman styrede den røde løber

I dag er det Nicoles fødselsdag – hurra, hurra, hurra. Se 21 af den australske superstjernes bedste rød løber-looks gennem tiden.

Det er en af Hollywoods dygtigste skuespillerinder, der i dag puster 50 lys ud i den lagkage, hun forhåbentlig under sig selv. Nicole Kidman, der brød igennem internationalt, da 80’erne blev til 90’erne, og i mange år især var kendt som Tom Cruises kæreste, kone, ekskone, har siden da slået sin position som superstjerne og alsidig veteran i filmbyen fast.

LÆS OGSÅ: Ikonisk Pirelli-kalender med Nicole Kidman helt uden Photoshop

Hun har været Oscar-nomineret fire gange – og vandt i 2003 for rollen som Virginia Woolf i ’The Hours’, hvor hun spillede over for bl.a. Meryl Streep, og hun har spillet med i anmelder- og publikumsfavoritter som ’Moulin Rouge’, ’Rabbit Hole’, ’Lion’ og den hypede – og superspændende! – HBO-serie ’Big Little Lies’.

Snart dukker hun op i biografen i ’The Beguiled’, som indbragte instruktør Sofia Coppola en pris i Cannes i sidste måned.

Nicole Kidman gør det også godt…

… på den røde løber. Der Nicole Kidman også altid værd at kigge på, og de store modehuse står i kø for at klæde den høje, slanke australier med det skiftevis blonde og røde hår på.

Blandt vores favoritter her på redaktionen er hendes røde Balenciaga-drøm fra Oscar-uddelingen i 2007, den glitrende grønne Gucci (med papegøje!) fra tidligere i år og hendes ballerina-inspirerede Calvin Klein fra årets filmfestival i Cannes. Se dem og 18 andre looks fra Nicole Kidman, som er svære at slå ud af hovedet.

Se 21 gange, hvor Nicole Kidman styrede den røde løber her i galleriet:

Nicole Kidman rocker den røde løber

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER