STILIKONER

5 kendte kvinder i Calvin Klein

Raf Simons har genoplivet 90’er-modehuset Calvin Klein, og både modekollegerne og Hollywoods største stjerner er vilde med den 49-årige belgier.

Modejournalister fra hele kloden var ikke sene til at ’låne’ Donald Trumps valgslogan ’Make America Great Again’, efter Raf Simons havde præsenteret sin første kollektion for Calvin Klein under modeugen i New York tidligere på året.

’Raf Simons makes Calvin Klein great again’, lød det fra alle kanter, og den nye chefdesigner i det ikoniske, men måske lidt trætte modehus, blev hyldet for sin blanding af ’all American’, stilren minimalisme og et stænk af popkultur.

LÆS OGSÅ: 10 fantastiske looks fra Emily Blunt

I mandags blev han det igen – hyldet. Den 49-årige belgier vandt både prisen som årets herredesigner og årets damedesigner ved den store modeprisuddeling CFDA Awards i New York. Det er der kun én designer, der har gjort før – Calvin Klein i 1993, sjovt nok.

Og det er ikke kun the Council of Fashion Designers of America, som uddeler priserne, der er vilde med den nye mand og den nye linje hos det amerikanske modehus. Også flere af Hollywoods største og mest stilbevidste stjerner er den senere tid mødt op til premierer, filmfestivaler og modefester i tøj fra Raf Simons’ Calvin Klein.

Se nogle af pletskudene i galleriet:

Kendte kvinder i Calvin Klein

LÆS OGSÅ: Se Jessica Chastains bedste øjeblikke på den røde løber

 

Læs mere om: