STILIKONER

71 årige Joni Mitchell for Saint Laurent

Saint Laurent, der før har overrasket med deres valg af modeller til deres kampagner, afslørede i sidste uge deres ansigt i deres SS15 kampagne, og hvilket ansigt! … Det tilhører nemlig 71 årige Joni Mitchell.

Tre smukke kampagnebilleder i sort/hvid viser 71 årige musiklegende Joni Mitchell med sin guitar iført Saint Laurent kappe, tunika og hat i mærkets dugfriske SS15 kampagne.

Se også: Moderedaktionen drømmer om vintage Chanel

Det er langt fra første gang at Saint Laurent vælger en ældre og atypisk kampagnemodel, tidligere har både Courtney Love og Kim Gordon været brandets ansigt.

Kampagnen er skudt af Saint Laurents chefdesigner, der ligesom Joni Mitchell også er lidt af en legende indenfor sit fag, 45 årige Hedi Slimane.

Se også: Når magt og mode går hånd i hånd

Kampagnebillederne kommer, bare få dage efter at Celine afslørede deres SS15 kampagne med en anden moden kvinde i front, nemlig 80-årige Joan Didion. Vi er vilde med valget og billederne fra begge brands, og håber ikke, at det er sidste gang vi får lignende modeller at se i fremtidige kampagner for de store modehuse.

Se Saint Laurent kampagnebillederne med Joni Mitchell i galleriet herunder: