STILIKONER

Benedicte Balling: Klassisk - uden for meget pynt

TV- og radioværtinden afslører sine stilvalg

Radio- og TV-vært Benedicte Balling debuterede på TV2 i 'Go' Morgen Danmark' i 1999, hvor
hun stod for børneunderholdningen, og senere blev hun reporter på 'Vild med Dans'. Nu er hun 36 år og aktuel som morgenvært på The Voice.

INs journalist Gita Femhøj har talt med smukke Benedicte om hendes klassiske stil, den lille sorte og hvordan man udstråler, at man er en selvstændig karrierekvinde.

Hvordan præger det liv, du lever, din stil?

"Jeg har altid meget travlt, så det der med at gå i stiletter til hverdag, det går bare ikke for mig. Det skal være mere praktisk. Generelt går jeg meget i enkelt tøj - men det kommer helt an på mit humør. Jeg er ikke typen, der ligger i sengen om aftenen og planlægger, hvad jeg skal have på dag efter. Jeg står bare op og tager det på, jeg føler for. Men når jeg skal til arrangementer, så får den hele armen - der elsker jeg at gøre noget ekstra ud af mig selv."

Hvad vil du gerne udstråle gennem din påklædning?

"Jeg vil gerne udstråle selvstændighed, og at jeg har styr på tingene. Men samtidig er jeg meget bevidst om ikke at undertrykke min kvindelige side. Jeg vil gerne vise, at jeg er en karrierekvinde med ben i næsen."

Hvordan vil du beskrive din stil i dag?

"Jeg har altid været meget klassisk og slet ikke til for meget pynt. Alt det der lir og dåsepynt, det er slet ikke mig. Jeg er mere ren i min stil, men da jeg var yngre, skulle jeg jo eksperimentere med forskellige stilarter, men jeg er efterhånden nået frem til, at det er det klassiske, der fungerer bedst for mig. Førhen gik jeg næsten altid i jeans, men nu er det tit den lille sorte, der ryger på, både til hverdag og fest. Den er klassisk og går til alt. Jeg går gerne i kjole, men ligegyldigt hvad jeg tager på, er det et must for mig, at det er behageligt og praktisk."