STILIKONER

Cameron Diaz lancerer sin første skokollektion

Skuespilleren Cameron Diaz har netop lanceret sin første kollektion af sko for mærket Pour La Victoire.

Den 41-årige skuespiller Cameron Diaz har netop løftet sløret for sin første skokollektion for mærket Pour La Victoire.

Skuespilleren Cameron Diaz mener, at alle kan få hendes krop.

Hun har ikke nogen tidligere erfaring med at designe, før hun indgik partnerskab med New York-mærket sidste år. Skuespilleren fortæller til Footwear News, at hun ønskede at skabe noget rent uden alt for meget pomp og pragt.

Kvinder skal se sig selv i skoene
Hendes udvalg af høje hæle og støvler starter ved priser fra 1400 kroner og vil kunne købes fra efteråret på ShopStyle.com.

Til trods for, at Cameron Diaz har investeret en stor portion energi den kreative proces ind imellem sine filmprojekter, så vil hendes navn ikke figurere på kollektionen. Hun vil heller ikke optræde i forbindelse med reklamekampagner.

Den livsglade blondine ønsker nemlig, at skoene, der kan købes i sort, hvid og grå, skal appellere til kvinder af de rigtige årsager.
"Jeg ønsker ikke, at piger skal stræbe efter at være mig. Det er ikke det, brandet handler om. Det handler ikke om at gå med en sko, som jeg ville gå med. Jeg ønsker, at de skal se sig selv i disse sko" siger hun ifølge Daily Mail.

Brandet manglede identitet
Cameron Diaz blev kunstnerisk direktør hos Pour La Victoire sidste sommer efter at have indgået en toårig kontrakt.

Hun sagde dengang til Women's Wear Daily, at hendes mål var at forfine og skrælle lagene af mærkets sko og tilføre til et mere sofistikeret aspekt.
"Da jeg startede hos Pour La Victoire, så jeg potentialet i det, fordi det var et brand, som ikke have sin egen identitet. Det var lidt ud over det hele. Jeg så det som en mulighed for at hjælpe med at skabe noget andet" sagde hun.

Læs hvordan du får den perfekte taske til dine plateausko

Ud over skokollektionen så har Cameron Diaz også netop udgivet sundhedsguiden The Body Book.

I galleriet herunder kan du se et udvalg fra sko-kollektionen: