STILIKONER

Cindy Crawford – 16 ikoniske mode-øjeblikke

På podiet, på forsider, på tv og på film. Cindy Crawford var alle vegne i 90’erne. Her får du 16 af de mest ikoniske øjeblikke i den nu 51-årige supermodels karriere.

Skulle man give 90’erne et ansigt, kunne det meget vel være Cindy Crawfords. Cindy Crawford slog igennem som model i slut-80’erne og var sammen med kolleger som Linda Evangelista, Naomi Campbell, Christy Turlington og danske Helena Christensen blandt de mest fotograferede kvinder op igennem 90’erne.

Cindy Crawford - Stafetten givet videre til børnene 

I det IN, der er på gaden nu, kan du møde den nu 51-årige amerikaner, som stadig indimellem dukker op i en modekampagne eller på catwalken, men fortæller, at hun også nyder at have givet stafetten videre til sine to teenagebørn, Presley og Kaia Gerber, som begge har gang i strålende modelkarrierer.

Hun indrømmer, at det til tider kan være svært at blive ældre, når man stadig har sin gang i en branche, hvor ungdom er den bedste valuta, men samtidig ved hun, at tiden ikke kun sætter sine spor på kroppen, men også giver en større ro.

- Når man bliver ældre, bliver man også mere selvsikker. Man kender sig selv bedre. Man ved, at ’jeg er god til det’ og ’jeg er ikke god til det’ og ’det kan jeg godt lide’ og ’det bryder jeg mig ikke om og gider ikke spilde min tid på’. Det er det gode ved at blive ældre. Jeg er meget taknemmelig over at blive ældre, for det er ikke alle forundt. Jeg har veninder, som er døde af brystkræft, og når sådan noget sker, går det op for en, at det er en gave at blive ældre, siger Cindy Crawford bl.a. til IN.

LÆS OGSÅ: Mor-datter-duo | Anden generation af modeller er klar

Læs hele interviewet i det magasin, der er på gaden nu – og dyk ned i de store øjeblikke i Cindy Crawfords karriere lige her:

Cindy Crawfords store øjeblikke