STILIKONER

De flotteste looks på den røde løber i 2020

Så er året igen gået på held, og det er endnu en gang blevet tid til at se eller gense de smukkeste kendislooks på den røde løber. Forbered dig på ekstravagante kjoler og misundelsesværdigt hår, når vi giver vores bud på de kendisser, som har gjort sig mest bemærket på den røde løber i året, der gik.

Kendisserne ved, hvordan man gør sig bemærket. De er verdensmestre i at troppe op i fantastiske og fænomenale kjoler til det ene event efter det andet.

Vi elsker at se, hvilken designer, de nu har udvalgt, hvilken farve kjolen er, hvilket materiale og hvor stor kjolen er – og selvfølgelig om det overhovedet er en kjole. Og selv hvis det er en kjole, om den så overhovedet er lavet ud af stof? Hvem husker ikke sangerinde Lady Gagas kød-kjole til MTV Video Music Awards i 2010? Det var en kjole, man ikke lige sådan glemmer!

2020 har ikke ligefrem været et år spækket med festlige begivenheder, så her på redaktionen nyder vi at kunne drømme os væk i billeder af vores yndlingskendisser iført vores nye drømmekjoler – også selvom vi nok alligevel ikke ville have iført os så smukke kjoler.

LÆS OGSÅ: 19 gange Alaïa styrede den røde løber

Se med i galleriet herunder, når IN giver dig et overblik over årets smukkeste kendislooks på den røde løber.

2020s smukkeste kendislooks på den røde løber