STILIKONER

De mest fashionable søstre

9 duoer der viser at god stil ligger til familien. Se de fashionable søstre her

Stilikoner er kvinder der gang på gang formår at imponere med deres selvsikre og personlige stil. Disse søstre beviser, at god stil tydeligvis må ligge i dna'et.

De fashionable søstre  

Beyoncé og Solange Knowles

Søstrene Knowles lader til, at være hinandens bedste venner. De støtter hinanden i modgang og medgang – privat som på den røde løber. Og altid, er deres glamourøse stil fuldført til punkt og prikke. Bonus: Beyoncé overraskede publikum, ved at deltage i Solange optræden under Coachella i 2014, som vist på billedet.

Bella og Gigi Hadid

De amerikanske modeller Gigi og Bella Hadid var første gang at spotte i reality-serien ’The Real Housewives of Beverly Hills’, som deres mor, eks-modellen Yolanda Hadid medvirkede i. I dag pryder de begge verdens største modemagasiner og er at spotte på catwalks verden over. De har medvirket i flere kampagner sammen, også med selskab fra broren Anwer Hadid. Sammen udgør de en stærk duo, som i modebilledet får stor applaus. Bonus: De dater begge musikere, Gigi dater Zayn Malik og Bella Abel fra The Weekend.

Cara og Poppy Delevingne

De engelske topmodeller Poppy, 32 år og Cara, 26 år er døtre af Pandora Stevens, som var et kendt ansigt i 1970’erne. Poppy er model og skuespillerinde ligesom lillesøster Cara. Cara’s markerede øjenbryn banede vejen for hendes modelkarriere, som toppede i 2016. Hun har prydet utallige magasinforsider, været kampagnemodel for Burberry og er en af Karl Lagerfelds muser. Begge søstre er kendt for deres personlige stil, Caras mere skarpe og herreinspireret og Poppys mere bløde og bohomian.

Kate og Lottie Moss

Det kan ikke være nemt at være lillesøster til en af verdens største modeller, Kate Moss. Efternøleren Lottie på 20 år, er gået i storesøsters fodspor og har scoret sig en modelkontrakt hos selvsamme modelbureau som opdagede Kate i 1988, Storm. Hun har allerede prydet flere forsider, bl.a. Vogue og L’officel, og så har hun været kampagnemodel for Chanel Accessories. Kate Moss som selv har været forsidemodel på mere end 300 magasiner, og lavet kampagner for de største modehuse må være en stolt storesøster. Til sammen udgør de en stærk mode-duo, som er præget af rock-and-roll og minikjoler.

LÆS OGSÅ: Se INs stilikoner over 40

Lou Doillon og Charlotte Gainsbourg

Skuespillerinden, sangerinden og modellen Charlotte Gainsbourg, 47 år, og modellen og skuespillerinden Lou Doillon, 36 år. De er franske halvsøstre er døtre af et af 1970'ernes største stilikoner, sangerinde og skuespillerinde Jane Birkin. Søstrene er indbegrebet af ægte parisisk je ne sais quoi (skødesløs skønhed). Deres fremtrædende tænder er karismatiske, og fuldender deres parisiske look som er enkelt, men med fine detaljer. Charlotte er kendt for hendes cool rock-and-roll-chic stil, hvorimod Lou tyr til det skødesløse bohemen -chic.

Kim, Kourtney og Khloé Kardashian + Kendall og Kylie Jenner

Kardashian-klanen har siden deres debut som reality-stjerner i tv-serien ’Keeping up with the Kardashians’ været medier og seers helt store samtaleemne. Det hele startede da en sexvideo af Kim Kardashian og ekskæresten Ray J. blev offentliggjort, men den helt store berømmelse kan de takke deres mor, Kris Jenner, også kaldet ’momager’ for. For uden hende, var showet aldrig blevet en realitet. I dag bliver alle søstrene set som modeikoner verden over.

Mary-Kate og Ashley Olsen

To stilikoner vi ikke kommer udenom, er de enæggede tvillinger, Ashley og Mary-Kate Olsen, som tog verden med storm allerede da de var 1 år gamle i tv-serien ’Full House’. Sidenhen er de blevet udråbt som verdens bedst klædte søstre, og startede i 2006 eget tøjmærke under navnet ’The Row’, som afspejler deres personlige stil; enkelhed af høj kvalitet.
Pippa og Kate Middleton

Som royal bestemmer du ikke altid selv, hvad og hvordan du vil klædes, og særligt ikke hvis man er royal i den britiske familie, hvor Dronning Elizabeth har skabt en ’royal dress-code’. Alligevel har Kate Middleton, og også søsteren Pippa, formået at opnå titlen som modeikoner. Kate’s garderobe er klassisk og fyldt med favoritdesignerne Alexander McQueen og Jenny Packham. Kate’s stil er så populær i England, at folk siger, at har Kate en kjole på, vil den være udsolgt før du når at trykke ’tilføj til indkøbskurven’. Pippa blev for alvor kendt, til hertuginde Kate og prins Williams bryllup i 2011, da hun bar en kjole som fremhævede hendes velproportionerede bagparti. Efterfølgende har briterne taget imod Pippa som et modeikon, som ikke er bange for at mikse hendes klassiske stil med farver. 

Elizabeth og Georgia May Jagger

Model og skuespillerinden Elizabeth og søsteren, modellen Georgia May Jagger er døtre af eks-topmodellen Jerry Hall og Rolling Stones forsangeren Mick Jagger. De to søstre har for længst indtaget den røde løber og har været at spotte på flere magasinforsider. Det er tydeligt at se, at søstrene har arvet morens lange modelben og farens store mund. Søstrene er. Søstrene er kendte for deres rå stil, og oftest rødmalede læber.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du et stilikon på arbejde 

Læs mere om: