STILIKONER

Diane Kruger: Jeg rejser med tonsvis af skønhedsprodukter

Skuespilleren Diane Kruger medbringer tre toilettasker med skønhedsprodukter på rejse.

Den 37-årige skuespiller og model Diane Kruger sværger ikke til at rejse let, når hun skal på ferie, for hun har nemlig svært ved at sortere i sine mange skønhedsprodukter.

"Mit badeværelse er fyldt med hundredvis af produkter og tonsvis af makeup. Jeg har lige så mange kasser med kosmetik i min lejlighed i Paris, som jeg har i min lejlighed i Los Angeles," siger hun til GLAMOUR magazine.

Diane Kruger er den nye ambassadør for Chanel.

Derfor medbringer hun det meste fra badeværelseshylden på ferien.

- Når jeg rejser, tager jeg altid tre toilettasker med mig, og jeg kan bruge timevis i toldfri på at prøve nye produkter.

Beskytter sig mod solen

Samtidig er stjernen fanatiske omkring at beskytte sin hud mod solen, og hun mener, at anstrengelserne giver pote.

"Siden jeg flyttede til LA, har jeg indset, at jeg må passe på min hud. Jeg ligger aldrig ude i direkte sollys. Jeg går med hat, og når jeg filmer uden for, gemmer jeg mig under en parasol," siger Diane Kruger.

Få Diane Krugers hemmelighed bag en strålende hud

Hun råder samtidig alle kvinder til at bruge solcreme for at undgå en for tidlig ældning af huden.

"Hver dag uden undtagelse går jeg med solcreme. Det er blevet en automatisk gestus. Jeg kan virkelig se en forskel. Jeg har ingen mærker eller rynker endnu," siger hun.

Elsker vin

Den tyske skønhed har da også kun en last, som ødelægger hendes ellers sunde livsstil, og det er hendes kærlighed til vin.

"Jeg undgår junk food, og jeg har mit eget grøntsagsbed. I Los Angeles vokser det hele året rundt! Jeg har agurker, tomat, avocado, appelsiner, meloner, rødbeder og masser af krydderurter. Min eneste synd er vin. Jeg elsker at drikke. Mine venner kalder mig endda Sue Ellen (fra tv-serien Dallas red.)," siger Diane Kruger.

Tv-værten Signe Molde bruger ingen skønhedsprodukter.

Skuespilleren blev i år udnævnt som ambassadør for Chanels skønhedsprodukter.

Hun har tidligere været international talsmand for L'Oreal og ansigt for Calvin Kleins parfume Beauty.