STILIKONER

Er Kendall Jenner årtiets stilikon?

Kendall Jenner modtager en fin modepris til den kommende New York Fashion Week, men flere er uenige i, at hun er prisen værdig.

For femte gang uddeler modesitet The Daily Front Row en række priser til den kommende modeuge i New York. Prisuddelingen – kaldet Fashion Media Awards (FMA) – vil blive dirigeret af model Ashley Graham og kommer blandt andet til at hylde fotograf Mario Testino og chief content officer hos Hearst, Joanna Coles.  Blandt prismodtagerne er også modellen Kendall Jenner, som bliver hyldet som årtiets stilikon. Netop den pris har genereret en del reaktioner på sociale medier, hvor folk simpelthen ikke mener, at Jenner er prisen værdig.

LÆS OGSÅ: Zendaya: Fra Disney-prinsesse til stilikon og superstjerne

Kritikken går primært på Jenners alder. Modellen er 21 år og skulle i så fald have været et stilikon siden barnsben.

Flere kritikere mener i stedet, at prisen burde være tildelt sangerinden Rihanna, som i 2007 for alvor blev en verdensstjerne, da hun udgav ørehængeren ”Umbrella”, og siden da kun har cementeret sin status i musik- og modeverdenen.

LÆS OGSÅ: Se de største stilikoner nogensinde

The Daily Front Row forsvarer deres valg af Kendall Jenner, som modtager af prisen:

- Vi lever i en digital tidsalder, og Kendall Jenner er den ultimative influencer. Den digitale generation holder i høj grad øje med de sociale medier for at se, hvad det næste bliver, og Kendall har 83 millioner hengivne følgere, hvoraf mange ynder at efterligne hendes stil.

Du kan se vinderne af alle FMA-priserne her.

Læs mere om: