STILIKONER

Eva Longoria vil ikke have børn

Skuespilleren Eva Longoria ser ikke barnløshed som et tab

Den 38-årige skuespiller Eva Longoria har været en del af Hollywoods elite i årevis efterhånden efter sin succes med tv-serierne Desperate Housewives og Devious Maids, hvor hun har været producer. Men på privatfronten har hun ikke været helt så heldig. I øjeblikket er hun fraskilt og barnløs, men det skræmmer hende på ingen måde.

"Nej, jeg er ikke en af de kvinder som tænker: 'Åh, jeg må formere mig!' Så nej. Jeg mener, at børn er et resultat af kærlighed, så hvis du finder den rigtige person, og du ønsker at få en familie med den person, så er det der, tiden er inde," siger Eva Longoria til Access Hollywood Live.

Victoria Beckham har dårlig samvittighed over for sine børn.

Skuespilleren, der skal være vært for 2013 ALMA Awards, der er en prisuddeling for latinamerikanske kunstnere, fortæller samtidig, at hun ville have fred med, hvis hun aldrig skulle blive mor.

"Jeg tror ikke, at hvis jeg bliver 50 og single, at jeg ville gå ud, og få et barn selv," siger Eva Longoria.

Drømmer ikke om ægteskab

Stjernen blev skilt fra sin anden ægtemand Tony Parker i 2011, og hun regner ikke med at skulle giftes igen i nær fremtid.

"Jeg har været gift to gange, så jeg har været der, jeg har prøvet det!", siger hun med et grin.

Eva Longoria mener da heller ikke, at hun har en bestemt type, fordi hun har haft forhold til alle mulige forskellige slags mænd.

"At være sjov er vigtigt, du ved. Og at være kultiveret er vigtigt for mig," siger Eva Longoria.

Skuespilleren har været gift med kollegaen Tyler Christopher, kendt fra tv-serien General Hospital fra 2002 til 2004. Hun blev senere gift med basketballspilleren Tony Parker i 2007, og parret blev skilt i 2011.

Læs mere om: