STILIKONER

Eva Mendes: Jeg går i beklædning med følelsesmæssig værdi

Skuespilleren Eva Mendes vælger beklædning med betydning.

Det følelsesmæssige har en stor værdi, når den 39-årige skuespiller Eva Mendes klæder sig på. Hun fortæller nemlig i et nyt interview, at hun altid vælger en genstand, som har en følelsesmæssig betydning hver gang, hun klæder sig på.

Læs om Eva Mendes' og hendes kendis-kollegers bedste slanketips

Skønheden, der senest har været aktuel i de danske biografer i filmen The Place Beyond the Pines, fortalte om nogle af sine tidligere beklædninger i talkshowet The Talk. Her kom det blandt andet frem, at stjernen altid prøver at inkludere personligt tilbehør, når hun skal gøre sig klar til den røde løber.

"Jeg elsker turbaner. Jeg ved, at jeg er 50 år for sent på den. Og det er faktisk min bedstemor, som jeg aldrig har mødt, hvis øreringe, jeg havde på den aften. Det var meget følsomt for mig. Jeg synes altid, det er vigtigt at gå med noget, der er følelsesladet for dig. Alle vil altid gerne låne dig ting til disse begivenheder og sådan noget, og det er vidunderligt, og du afleverer det tilbage, når aftenen er slut, men jeg kan lide at have en lille, følelsesladet ting på mig," siger Eva Mendes i interviewet.

Elsker loppefund

Men hensyn til dengang hun optrådte i en lysegul kjole, beskriver Eva Mendes dog selv, at hun efterfølgende har reflekteret over, at hun lignede noget, der var på vej til en 16 års fødselsdag tyve år for sent. Skuespilleren er dog ikke mere usikker på sin stil end, at hun selv for nyligt lanceret en tøjkollektion i samarbejde med mærket New York & Company, som er enkelt og praktisk tøj til den almindelige kvinde. Heriblandt er vintagetryk, der er udvalgt fra Eva Mendes' egen garderobe bestående af sjældne røverkøb.

"Jeg elsker loppefund. Jeg handler altid i lavprisbutikker. Jeg kan gå ud og købe en kjole til 30 kroner, så drikker jeg en kop kaffe, og der er altid en kvinde som siger: 'Hvor kan jeg købe den kjole?'," siger Eva Mendes.

Læs, hvorfor PR-kvinden Cathrine Danneskiold-Samsøe ikke mener, at tøj skal stjæle opmærksomheden

Eva Mendes har i forvejen skabt en kollektion af boligartikler i samarbejde med partneren George Augusto, og i 2008 offentliggjorde hun, at hun ville lancere en kollektion af sengetøj til salg i den amerikanske stormagasinkæde Macy's. I 2010 lancerede stjernen ligeledes en serie af køkkenservice samme sted.

Læs mere om: