STILIKONER

Få Anja Steensigs stiltips

Få Studieværten og smykkedesigneren Anja Steensig Holmbäcks hemmelige stiltips

39-årige Anja Steensig Holmbäck er mest kendt som studievært, men er i dag også smykkedesigner for Æon Jewellery. Hun skifter stil fra dag til dag, men er altid til enkle smykker og monokromt tøj. IN har snakket med hende om stil, kvalitet og hvad hun aldrig vil gå på kompromis med.

Hvordan vil du beskrive din stil?
"Den skifter meget fra dag til dag. Nogle dage vælger jeg det ultrafeminine med pencilskirts, kjoler og skjortebluser, andre dage er jeg til det mere rå og skæve. Det afhænger helt af humøret. Uanset hvad, er mit tøjvalg altid enkelt og monokromt og næsten altid sort eller gråt, selvom jeg gerne ville være bedre til at købe tøj i flere farver. Jeg går ikke ret meget med accessories. Der skal ikke så meget til, før jeg føler mig som et juletræ, men mine egne smykker fra Æon har jeg altid på. De er præcis så enkle og lette i udtrykket, at jeg aldrig føler mig overpyntet."

Bliv også skøn og sund som studievært Marianna Dinesen

Hvad køber du, når du skal købe god kvalitet?
"Jeg køber masser af tøj i H&M og andre highstreet-kæder, men særligt sko og overtøj vil jeg gerne have i en ordentlig kvalitet. Komforten i et par lidt dyrere sko er altså helt anderledes. Det bedste tøj, jeg har, er købt i Camilla S i Classensgade i København, en særlig lille butik, hvor tøjet syes specielt til mig, uden det af den grund bliver dyrere. Og det sidder altid helt perfekt."

Hvornår går du aldrig på kompromis med din stil?
"Mit tøj skal afspejle den, jeg er, så jeg ville føle mig fake og ilde tilpas ved at klæde mig i uoverensstemmelse med det."

Få Anjas look (se artikelbilledet):

Støvler, Cesare Paciotti, 3.399 kr.
Strik, Day Birger et Mikkelsen, 1.699 kr.
Jakke, 2nd Day, 3.499 kr.
Taske, Yvonne Koné, 3.600 kr.
Buksedragt, Filippa K, 1.800 kr.
Handsker, Maanii by Adax, 249 kr.
Øreringe, Æon, 3.300 kr.
Ring, Æon, 4.400 kr.
Halskæde, Æon, 6.700 kr.

Få også skuespillerinde Helle Fagralids look

Læs mere om: