STILIKONER

Fransk lingeris femme fatale

Chantal Thomass skabte tilbage i 1975 fransk lingeri, som vi kender det i dag

Den parisiske haute couture designer Chantal Thomass har med sit ekstravagante og humoristiske lingeri om nogen bidraget til, at kvinder kan føle den diskrete luksus, som lækkert undertøj handler om. Med et lyserødt univers af kvaster, snører og blonder skabte Chantal tilbage i 1975 fransk lingeri, som vi kender det i dag.

 

Skaber makeup sammen med Nivea
Nu har dronningen af lingeri sammen med Nivea skabt en helt unik makeup serie, hvor hun overfører det pikante, legende design til tre klassiske makeupprodukter: læbestift en, øjenskyggen og rougen. Hvert enkelt produkt er selvfølgelig skabt med øje for at kærtegne din hud, men indpakningen har også masser af attitude i sig selv. Smugkig gennem nøglehullet til de smukke øjenskygger eller åbn korsettet til den forførende rouge. Den mørkeblå farve på indpakningerne er inspireret af et par små silketrusser, som Chantal er vild med!

Sensuel selvforkælelse til alle kvinder
- Makeup bør være genstand for lyst. Jeg har lavet kollektionen for Nivea som en sensuel selvforkælelse til alle kvinder, siger hun. Det er ikke første gang, Chantal kaster sig ud i et projekt uden for lingeriets verden. Hun har tidligere skabt sin egen parfume og sågar en møbelkollektion. Derudover har hun samarbejdet med Unicef, og hun bidrog også med en ko iført blondebodystocking og diskret g-streng om yveret til det afrikanske støtteprojekt Cow Parade.

Samarbejde med Vipp
Herhjemme husker nogle måske, at hun tilbage i 2005 designede en lyserød pedalspand med sorte kvindesilhuetter for det danske firma Vipp. Sammen med 29 andre unikke Vippspande blev den solgt på auktion til fordel for aids-ramte børn i Mozambique.

Elegante, nostalgiske og med en dråbe humor
Fælles for alle Chantals design er, at de er elegante og nostalgiske med en dråbe humor og stærkt inspireret af Vogue-magasiner fra 1920'erne, 30'erne og 40'erne, gamle film og ikke mindst stilikoner som f.eks. Marilyn Mansons ekskone Dita von Teese, der er netop er kendt for sin pikante stil.

Klik her, og VIND lækkert lingeri og makeup fra Chantal Thomass
 

CHANTAL THOMASS I DANMARK

Herhjemme forhandles Chantal Thomass' lingeri udelukkende hos Bee Lee i Hellerup

 

Læs mere om: