STILIKONER

Her er verdens mest stilfulde prinsesser

Kronprinsesse Mary er flere gange blevet kåret til verdens mest stilfulde prinsesse, men hun er ikke den eneste prinsesse med god stil. Se hvilke prinsesser, der har bedst stil her

Der er ingen tvivl om, at H.K.H. Kronprinsesse Mary er et sandt stilikon. Hun er flere gange blevet kåret til verdens mest stilfulde prinsesse, og selv briterne, der er vilde med deres hertuginde Kate, har flere gange stemt den danske kronprinsesse ind på førstepladsen over royale stilikoner. Men hun er ikke den eneste prinsesse med god stil.  

Se verdens mest stilfulde prinsesser i videoen

Budget er på mode i kongelige kredse

God stil betyder ikke nødvendigvis dyr stil. Det beviser de stilfulde prinsesser. Tendensen i de kongelige kredse er nemlig ret tydelig. Både i Norden og i resten af verden - sågar i det ellers konservative britiske kongehus - er det på mode, at gå i tøj, der ikke koster en bondegård. Vores stilfulde kronprinsesse har flere gange valgt kjoler fra budgetvenlige mærker frem for dyre designerkjoler. Faktisk er hun især fan af H&Ms bæredygtige linje, ligesom den svenske kronprinsesse Victoria er. 

Pssst... Har du lyst til at se mere til kronprinsesse Mary? Så klik dig igennem galleriet, og nyd nogen af hendes smukkeste outfits:

Kronprinsesse Mary fylder år

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary stjal opmærksomheden i dansk design