STILIKONER

Hip make over

Helle skrev til os: Indeni føler jeg mig stadig ung, men kroppen fortæller, at jeg har født to børn. Kan I hjælpe med at få mor/ung af sind/job på kontor til at gå op i en højere enhed?

 

Før

Efter

 

Helle Skovdal 31 år

Højde 170 cm

Str. 38 foroven/ str. 40 forneden

Øjenfarve grå/grøn

Sko str. 39

 

 

 

Håret
Helle har et normalt-fint skandinavisk hår uden struktur. Hun har i årevis fået lavet meget lyse striber, hvilket har ødelagt hendes hår. Mick klippede en kort, men feminin drengefrisure for at fremhæve Helles flotte kindben og kæbeparti. Han farvede håret i en sunlight helfarve. Behandlingen tager ca. 3 timer og koster: klip: 715 kr., farve med refleks: ca. 1.000 kr. Hårkur: 185 kr.

Styling
Mick at anbefaler en styling-creme fra Alterna, Straightening Balm, til 250 kr. samt Thickening Compound til 250 kr., der gør håret tykkere og glattere. Til sidst voks.

Makeup
Helle har en fin hud, og Anette fra Estée Lauder anbefaler hende at bruge exfolieringsmaske med fugtpleje en gang om ugen. På øjnene lagde hun lys rosa for highlight og støvet mørklilla. Ton den lyse farve på hele øjenlåget og i øjenkrogen under øjet, og ton derefter den mørklilla fra yderste øjenkrog på øjenlåget og ind til midten af øjet videre op langs globelinjen. Fuchsia shimmer powder blush på kindbenene, og high gloss i ametystfarve på læberne.

Vores råd
Bevar en kort frisure - det fremhæver din ansigtsform. Husk at give din hud en fugtmaske en gang om ugen.

Tøjet
Husk at dine bluser og trøjer aldrig må stoppe lige der, hvor du er bredest om hofterne. Miks dit tøj - gerne feminint og råt sammen, men ikke for piget.

Helles kommentar
Hold op, jeg har aldrig fået så mange komplimenter for en frisure før. Det var en super dag!

 

Grå bukser til 899 kr. fra Rützou.
Hvid skjortebluse til 600 kr. fra Modstrøm,
bælte til 499 kr. fra Noa Noa.
Sort vest til 1.199 kr. fra Day Birger et Mikkelsen,
tørklæde til 199 kr. fra Noa Noa.
Sandaler til 1.899 kr. fra a pair.

LÆS OGSÅ:
Make over efter vægttab

Læs mere om: