STILIKONER

Hold stilen enkel

Maja skrev: Jeg har altid set ud, som jeg gør nu og trænger til noget fornyelse. Mit hår et fladt og altid samlet i en hestehale både til hverdag og fest. Jeg kunne godt tænke mig et friskt pust og nyt liv i de gamle lokker.

Maja Johansen

Alder: 24 år
Højde: 168 cm
Str: 42 foroven og forneden
Sko: str. 37
 

Før

Efter

 

 

 

 

Håret
Camilla fra Rodian & Rodian lagde lyse striber i Majas hår for at give det et koldere skær, som passer bedre til hendes teint. Camilla tog også en del af længden for at tilføre håret volumen og klippede i lange etager for at skabe liv og bevægelse. Pandehåret fik en længde, der kan være både praktisk og sexet.

En behandling, som den Maja har været igennem, tager ca. 3 timer og koster for klip 695 kr., striber 1.050 kr., toning 825 kr. og retning af bryn 75 kr.

Styling
Clear Moisture Shampoo og Clear Moisture Conditioner fra Redken, der tilfører en let fugt til håret. Thickening Lotion fra Redken, som er en nem gelé at påføre, og som giver volumen til et glat hår. Pure Force-lak til finish.

Makeup
Mina Ingerslev, Max Factors makeupartist, lagde makeup på Maja. Hun lagde først foundation, som giver et naturligt look og pudrede derefter med løst pudder. Hun lagde glød på kindbenene for at gøre ansigtet lidt smallere. På øjnene valgte Mina grønlige toner og derefter mascara.

Vores råd
Gå altid til en god frisør. Sæt fokus på dine smukke øjne, og husk at rense din hud morgen og aften.

Tøjet
Vælg bløde materialer som jersey, silke og strik, der falder løst om kroppen. Vælg kjoler i A-snit. Hold en enkel stil med accessories som flotte, lange tørklæder og lange halskæder og armbånd.

Majas kommentar
Jeg er utrolig glad for den nye stil i tøjet og de gode tips til at mikse det. Jeg var meget nervøs for at få klippet håret, men er blevet superglad for min nye frisure.

 

DET KAN BLIVE DIG

Hvis du føler et behov for at udskifte garderoben, læbestiften eller frisuren, så gør følgende:

  • Skriv til os på adressen: Modemagasinet IN, redaktionen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby, Mærk kuverten »make over«
  • Noter dine mål og vedlæg et foto i hel figur
  • Husk at skrive dit telefonnummer
Læs mere om: