STILIKONER

Jo, den er god nok – Céline Dion er vores nye stilikon

Den canadiske superstjerne har genopfundet sig selv i Dior, Gucci og Louis Vuitton. Céline Dion er vores næste store stilikon.

Céline Dion overrasker

Hun har optrådt ved Eurovision Song Contest med permakrøller og ballonskørt. Og hun har været til Oscar-uddeling iført fedorahat og et hvidt satinjakkesæt – som var omvendt på.

Så undskyld os, men Céline Dion har ikke lige figureret på lister over de kvinder, hvis stil og klædeskabe, vi godt ville låne lidt fra.

Før nu.

LÆS OGSÅ: Se Céline Dion i en helt eventyrlig kjole til dette års Grammy Awards

For under haute couture-modeugen i Paris er den canadiske superstjerne sprunget ud som stilikon og fashionista i en sådan grad, at medierne næsten glemmer at skrive om det, der foregår på catwalken, for at hellige sig Céline Dions nye opsigtsvækkende looks.

Den 49-årige sangerinde ser også selv ud til at have en fest i byernes by, hvor hun har kombineret modeshows hos bl.a. Christian Dior og Giambattista Valli med en række koncerter.

Tror du ikke på os? Så tjek galleriet herunder, hvor Céline Dion optræder i bl.a. Gucci- og Dior-outfits, som godt måtte dukke op i vores klædeskabe på magisk vis …

Céline Dion er overraskende nok vores nye stilikon

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER