STILIKONER

Kirstine Vestergaard – en kvinde med stil

Kirstine Vestergaard er ejer af og kreativ ansvarlig for boligbutikken Haus. Hun er 41 år og bor i Herning – og så har hun stil!

Kirstine Vestergaard

Min stil er enkel og klassisk med et touch af noget råt. Jeg vil ikke ligne et overpyntet fastelavnsris, så jeg lægger fokus ét sted for at skabe balance. Har jeg fx en bluse på, der ‘larmer meget’ visuelt, har jeg en enkel underdel på.

Jeg kan godt lide at have fx pencilskirt på, men så gerne én i skind, for så er det, at der kommer det rå element ind. Eller et par skindleggins med en fin chiffonskjorte. Jeg kan rigtig godt lide mikset mellem det rå og det pæne.

Nederst i artiklen kan du se, hvad Kirstine har på...

LÆS OGSÅ: Mød Michelle Vesterby - en kvinde med stil

Jeg følger ikke moden og tendenserne vildt meget, jeg er mest fokuseret på at have min egen stil. Derfor vægter jeg også at købe få, dyre ting, jeg ved, holder i flere sæsoner.

Det kan være sådan noget som mine Chanel- og Valentino-støvler. De har en stærk dna, og de er ikke overdængede med logoer. De er klassiske, og det er det, jeg går efter, for de skal holde mange år i min garderobe.

De rigtige accessories kan være med til at løfte dit look. Har jeg fx et par jeans på, kan det give vildt meget, hvis jeg har et fedt bælte på.

Jeg kan også godt lide at matche mine accessories, så der kommer en rød tråd i outfittet. Har jeg nittesko fra Valentino på, så matcher jeg mine smykker, så metallerne er de samme.

Jeg klæder mig meget efter, hvad jeg skal i løbet af dagen. Man skal have tøj på til situationen. Jeg har været fritidskunstmaler, og jeg ville ikke få det samme frem i maleriet, hvis jeg ikke stod i afslappet tøj. Og det samme gælder den anden vej rundt, fx hvis man er til fest, for så skylder man værten at gøre lidt ekstra ud af sig selv – og man føler sig bedre tilpas.

Når jeg fester vil jeg gerne have en kjole på, jeg føler mig fri i og kan bevæge mig i. Jeg vil gerne føle mig en smule sensuel, klassisk og rå. Jeg går i høje hæle til hverdag, men til fest bliver de lige lidt højere. Der sker noget mere på håret og makeuppen. Håret bliver lidt større, og der kommer noget ekstra fokus på øjnene.

Kirstines looks

LÆS OGSÅ: MODE | 7 korte nyheder med alt, du skal vide for at være opdateret