Signe Bindslevhenriksen er dagens stilfulde kvinde
STILIKONER

Københavns stilfulde kvinder: Mød Signe Bindslev-Henriksen

Arkitekt og karrierekvinde Signe er stilfuld med stort 'S'. Mød en af ugens stilige kvinder

IN har i denne uge fokus med kvinder særlig god stil.

Signe Bindslevhenriksen er 39 år og arkitekt i virksomheden MAA, SPACE Architecture & Interior Design.

IN har snakket med hende om hendes syn på stil og hvordan hun shopper og klæder sig:

"Min stil veksler lidt afhængigt af mit humør, men er generelt ret enkel - en kombination af det lidt drengede og feminine, casual og elegante. Jeg har en forkærlighed for gode kvaliteter, fine detaljer og snit," siger Signe.

Mens god kvalitet og elegante snit kan gøre underværker, handler god stil ifølge Signe om at kende sig selv godt, for hun mener, god stil har meget med personlighed at gøre.

"Jeg synes god stil handler om meget mere end valg og sammensætning af selve tøjet. Stil handler i lige så høj grad om, hvorvidt man forstår at klæde sig efter sin personlighed, krop, farver og alder. Så jeg kan sagtens synes, at en kvinde kan have en skøn, inspirerende stil, selvom den umiddelbart ligger langt fra min. Jeg elsker Célines enkelhed og detaljer. Mærket mestrer en fin balance mellem det maskuline og det feminine, som gør, at tøjet kan bruges på mange forskellige måder," siger Signe.

Som travl karrierekvinde har Signe desværre ikke tid til at lede længe efter de helt perfekte items. Hun besøger derfor af få udvalgte butikker, hvis sortiment hun kan lide og har tillid til, men inden hun shopper, finder hun ofte inspiration i magasiner.

"Jeg har ikke tid til at søge meget rundt, så jeg bliver generelt inspireret i få udvalgte butikker i København, når jeg rejser - og af mine veninder. Og så elsker jeg, når jeg får tid til at snige en stak fashionmagasiner med på sofaen en gang imellem - så læser jeg ikke, jeg kigger bare billeder."

Og hvad er det så, at en fashionista som Signe elsker mest ved moden?

"Tøj betyder egentlig ret meget for mig, jeg elsker fashion. Jeg elsker den hastighed og ekvilibrisme, det fag kræver af sig selv hver eneste sæson. Det er meget inspirerende i forhold til mit eget fag, der er væsentligt langsommere og også skal have et længere liv," siger hun.

Signes outfit

Skjorte, Céline
Jeans, Acne
Sko, Gianvito Rossi
Ring m. blade, I'm Jewel
Ur, Rolex
Alt tøj og alle accessories er Signes egne.