Smykkedesigner Ivona Bruun fra I\'m Jewel
STILIKONER

Københavns stilfulde kvinder: Mød smykkedesigner Ivona Bruun

Ivona Bruun er smykkedesigner og tidligere model. Læs her hendes opfattelse af god stil

IN har i denne uge fokus på stilfulde kvinder, som inspirerer os og tør skabe en stil, som er helt deres egen.

Ivona bruun er 38 år og smykkedesigner. Hun har smykkefirmaet I'm Jewel og har en afslappet stil med et strejf af elegance.

IN har snakket med hende om god stil og hendes favoritmærke Lanvin.

"Min stil er afslappet med et strejf af elegance. Oftest går jeg i jeans, flade sko og en pæn top - det elsker jeg. Jeg er ikke så farverig i min påklædning, så der er mest sort, hvid, beige og grå i min garderobe, men jeg er blevet bedre til at kombinere med farver som grøn, blå og min yndlingsfarve, rød," siger Ivona.

Ifølge Ivona er det dog ikke nok at gå op i sit tøj. Man skal have styr på hele pakken:

"For mig ligger god stil i det fulde billede. Det er både, hvordan kvinden sætter sit hår, sminker sig og bærer sit tøj, meget mere end tøjet i sig selv. Når jeg ser nogen, hvis stil inspirerer mig, så komplimenterer jeg dem."

Hendes favoritmærke er Lanvin, som hun ikke kan få nok af.

"Jeg er vild med Lanvins farver og evne til at sætte materialer sammen på," siger Ivona.

Beder man Ivona om at tale om Lanvin, kan hun fortsætte evigt. Hun har nemlig meget ros til overs til det franske luksumærke.

"For mig er Lanvin noget, jeg tager på, når jeg skal dresse up. Hver fredag tager min mand og jeg ud og spiser, og så elsker jeg at tage en kjole på fra Lanvin, putte læbestift på og hoppe i de høje hæle, som jeg kun går med, når jeg skal ud," siger hun.

At tøj fylder og luksusmærker som Lanvin fylder så meget i Ivonas liv skyldes blandt andet en fortid som model, og hendes modepassion er hun godt i gang med at give videre til sin datter:

"Tøj er en stor del af mit liv, og har altid været det - især da jeg var model. Jeg gemmer det, jeg holder allermest af, så min datter engang kan overtage det. Lige nu er hun lidt af en tomboy, men jeg giver hende lidt ad gangen og gemmer de fine kjoler, til når hun er klar."
 

Ivonas outfit

Top, 4.750 kr.
Kæde, 9.750 kr.
Armbånd, 4.250 kr.,
alt fra Lanvin.
Jeans, Acne
Ur, Ivonas eget.