STILIKONER

Kronprinsesse Mary stjal opmærksomheden i dansk design

En mindehøjtidelighed gav H.K.H. kronprinsesse Mary anledning til endnu engang at bevise, hvorfor hun af flere omgange er kåret til verdens mest stilfulde prinsesse.

Er der noget, Danmarks kronprinsesse Mary kan, så er det at være stilfuldt klædt fra top til tå uanset lejlighed eller anledning. Punktum!

Og det beviste hun endnu engang lørdag den 5. september 2020, da hun med al respekt mindedes, hædrede og sørgede over Danmarks udsendte i en kjole, der både fik os til at tabe kæbe og pusten.

Kjolen, der bedst kan beskrives som et blåt vidunder, er designet og skabt af det danske stjernetalent, Søren Le Schmidt, der om nogen har manifesteret sig på den danske modescene og særligt igennem den røde løber som ’dressmaker’ for nogle af Danmarks største personligheder.

LÆS OGSÅ: Er hertuginde Meghan inspireret af kronprinsesse Marys stil?

Og det er da heller ikke første gang, Søren har skabt en kjole til vores kommende dronning. Du husker måske Marys ikoniske, røde kjole, som hun bar ved dronningens nytårstaffel den 1. januar i 2018? Der stod ligeledes Søren Le Schmidt i nakken.

Søren Le Schmidt er stilsikker, men eksperimenterende, og Søren og Mary (og kronprinsessens stylist Anja Camilla Alajdi) er tydeligvis et succesgaranteret dreamteam!

Udover kjolen fra Søren Le Schmidt bar Mary pumps fra Jimmy Choo og hat fra Susanne Juul. 

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary: "Modebranchen skal tænke og producere på nye måder"