STILIKONER

Kronprinsesse Marys 5 bedste H&M looks

Vores smukke kronprinsesse er ikke blot repræsentant for de dyre designervarer, men ses også hyppigt i fine og budgetvenlige H&M-kreationer. Især H&Ms Conscious Exclusive-kollektioner må siges at være en sikker vinder i hendes klædeskab. IN giver dig her et overblik over nogle af de mange gange, hvor kronprinsessen har lignet intet mindre end en million i H&M.

H.K.H. kronprinsesse Mary er efterhånden flere gange blevet spottet i H&Ms kreationer. Og særligt er det deres bæredygtige linje Conscious Exclusive, som den danske kronprinsesse tyer til.

Det er ikke kun i den danske kongefamilie, at det er blevet moderne at iføre sig budgetvenlige kjoler. Det ses både i vores nordiske nabolande og i resten af verdenen, som da Sveriges kronprinsesse Victoria bar en H&M-kjole til Nobelprisuddelingen i 2016, eller da Hertuginden af Sussex, den tidligere skuespillerinde Meghan Markle iførte sig en 35 dollar H&M-kjole under sin graviditet i 2019. De bæredygtige alternativer er ligeledes blevet populære i de royale kredse, hvilket tydeligt kunne ses, da den britiske prinsesse Beatrice i sommers blev gift i genbrug fra top til tå. 

Læs også: 20 af kronprinsesse Marys bedste looks i 2020

H.K.H. kronprinsesse Mary går udover budgetvenlig mode også op i bæredygtig mode, og hun genbruger ofte sine smukke kjoler til diverse arrangementer. Hun er herudover protektor for Global Fashion Agenda, som står bag verdens største event for bæredygtig mode, nemlig Copenhagen Fashion Summit. Kronprinsessen har dog ikke kun tjek på stilen, men også tjek på hvad der virkelig betyder noget. Hun har hjertet på rette sted og engagerer sig særligt i børn, unge og kvinders rettigheder og sundhed. Hun er b.la. protektor for organisationer som BørnehjælpsdagenPsykiatrifonden og selvfølgelig Mary Fonden, hvis fokuspunkter er mobning og trivsel, vold i hjemmet og ensomhed. Herudover er kronprinsesse Mary den første kongelige nogensinde, som stiller sig i spidsen for et stort og internationalt LBGTI+-arrangement, når hun i år skal være protektor for regnbuearrangementet Copenhagen 2021. 

Læs også: Kronprinsesse Marys smukkeste gallakjoler

Kig med her i galleriet, hvor vi har samlet nogle af de bedste billeder af kronprinsesse Mary i stilfulde H&M outfits.

Kronprinsesse Marys bedste H&M looks