STILIKONER

KVINDER MED STIL | Birgitte Thuesen

Birgitte Thuesen er 51 år og bor i Charlottenlund. Til dagligt arbejder hun som psykoterapeut. Birgitte er en kvinde, der ved, hvad hun vil have. Hun går særligt op i kvalitet og materialer, og så hun laver sine egne smykker, som hun bærer hver dag.

Mød Birgitte Thuesen - en kvinde med stil

Jeg vil sige, at min stil er meget afslappet. Det er vigtigt for mig, at der altid kommer et eller andet hyggeligt på. Jeg er ikke fin, og de designere, jeg vælger, er nogle, der er lidt skæve og til den afslappede side. Det er fx Marni og Erica Cavaletti.

Der skal være et skævt twist, hvis det er noget klassisk som fx et par uldbukser, en silkebluse eller en kashmirsweater. Så skal der lige være en blondedetalje eller trekvartærmer. For det må ikke blive for pænt. Det kommer også til udtryk ved, at jeg hellere bruger et par Church’s-støvler end et par fine ballerinaer.

Jeg laver smykker selv, så jeg bruger selvfølgelig smykker. De er meget enkle, og jeg har de samme på hver dag.

Min søn griner af mig, for det første, jeg kigger i, er mærket inden i tøjet. Ikke det i nakken eller prismærket. Men det er simpelthen, fordi jeg går rigtig meget op i, hvad det er lavet af. Det skal være rart at have på, og ikke et eller andet syntetisk, man ikke kan ånde i.

Jeg køber en kombination af dyrt og billigt tøj. Hvis jeg køber noget fra H&M, er det typisk fra Trend-linjen, og så lader jeg det faktisk hænge i skabet en sæson, for ellers ved alle, at det var dén fra H&M Trend.

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Line Therkildsen

Men når jeg køber dyrt, bruger jeg det også i flere sæsoner. Jeg kan sagtens have de samme bukser i fem år eller mere.

Jeg gør mig umage med ikke at være sort, for jeg arbejder hjemmefra som psykoterapeut. Så når jeg har klienter, gør jeg mig umage med at tage noget lyst på, for det er ikke så fikst at være helt i sort. Derfor har jeg også rigtig mange lyse og farverige overdele.

Jeg bryder mig ikke om de tasker, alle har, som fx Mulberry eller Chanel. Jeg har primært én, jeg bruger, en tudsegammel én, jeg har fundet på loppemarked. Den er i så god kvalitet.

LÆS OGSÅ: Mit klædeskab: Shiri Rosenzweig