STILIKONER

KVINDER MED STIL | Camilla Debell

42-årige Camilla Debell er kommunikationsstuderende i praktik hos reklamebureauet Clienti og så bor hun i Hasseris ved Aalborg. Hun kunne aldrig drømme om at tage jeans på til en fest.

Mød Camilla Debell – en kvinde med stil

Min stil er boheme med et twist af noget rock-chik. Jeg kan godt lide de blomstrede, lette print, men jeg er også til læder og nittedetaljer. Så en kombination.

Jeg vil ikke have sorte sko på, bare fordi jeg har sort på foroven.  Jeg vælger oftere noget, der bryder stilen, fx et par farvede eller detaljerige sko. Jeg elsker at mikse forskellige print, der fungerer sammen, fordi farverne passer sammen, og ikke fordi mønstret er ens. Det bryder det pæne og gør min stil mere afslappet og mindre damet.

Jeg forsøger ikke at være for fin til hverdag. Jeg prøver at bryde outfittet ved at kombinere mine Adidas-sneakers eller Susanna-støvler (støvler med nitter, red.) fra Chloé med en nederdel eller kjole. Jeg mikser også gerne sweatpants med en fin og elegant silkebluse.

Det samme gør sig gældende i forhold til dyrt designertøj. Jeg går sjældent i dyrt tøj fra top til tå. Jeg vil hellere have, at mit outfit består af en kombination af highend og highstreet, fx et par sorte bukser fra Envii og en lækker silkebluse fra Proenza Schouler. Det giver et twist.

Jeg er især glad for Heartmade, Isabel Marant og Ganni. I Aalborg handler jeg primært hos Filuca V, og ellers køber jeg størstedelen af mit tøj på nettet, når jeg er i København, eller når jeg rejser.

Det er ikke vigtigt for mig, at mit tøj er eksklusivt og fra en bestemt designer, men ofte hænger kvalitet, pasform og design sammen med pris, og bekvemmelighed betyder meget for mig.

Jeg sælger ofte ud af mit klædeskab for at få råd til noget nyt. Jeg kan godt lide at have en ny kjole på, især når jeg skal til et større festligt event, så der er en del udskiftning i mit klædeskab.’

Når jeg fester kunne jeg ikke drømme om at komme i jeans. Jeg har oftest kjole på, og jeg har forberedt looket længe, fordi det kan være svært at købe noget i Aalborg dagen inden.  Jeg har altid høje sko på, mere makeup, og håret får lidt krøl. Jeg er slem til at bruge lang tid på at gøre mig klar til en fest.

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Helle Holstein

Camilla Debells outfits

Arbejdslooket:

Bluse Proenza Schouler
Jakke Ganni
Jeans Samsøe & Samsøe
Sneakers Adidas
Armbånd Cartier og Anni Lu
Ur Rolex
Ringe Line & Jo og
Rebekka Notkin

Festlooket:

Kjole Zadig & Voltaire
StrømPebukser Wolford
Støvler Gianvito Rossi
Taske Saint Laurent
Armbånd Pernille Corydon
Ringe Gucci og købt på ferie i Dubai

LÆS OGSÅ: 5 modetendenser, du ikke kommer udenom i 2017