STILIKONER

KVINDER MED STIL | Elisa Lykke

Vi har mødt caster og PR-agent, Elisa Lykke, til en snak om sin personlige stil.

MIN STIL ER MEGET KARAKTERISTISK ROCK’N’ROLL. Den er mørk, rå, prangende og kontrolleret på den måde, at jeg aldrig tør gakke helt ud. Jeg vælger altid det klassiske og rigtig gerne det sorte. Og så kan det måske være en fed makeup eller en lækker stilet, der giver mit outfit et twist.

JEG VÆLGER LOOKET OVER KOMFORTEN til hver en tid. Jeg har også altid stiletter på, selv om det kan gøre ondt, og jeg faktisk er ret høj. Mine yndlingsstiletter er fra Christian Louboutin, men jeg kan også godt lide Giuseppe Zanotti. Det er kunst, det, de laver. Jeg har fx et par blonde- Louboutin-stiletter, og det er som lingeri til foden. 

JEG HAR NYT TØJ PÅ, hver gang jeg går på den røde løber. Jeg vil gerne bruge penge på en virkelig tidløs gallakjole fra fx Lasse Spangenberg eller en kjole, der er specialsyet til mig.

JEG KAN GODT LIDE UDSALG, for jeg har det sådan, at hvis jeg ved, at jeg kan få noget, der koster 7.000 kr., til 3.500 kr., hvis jeg venter to måneder, så gør jeg gerne det. Jeg er overhovedet ikke nærig, og jeg køber også gerne lækre skindleggings eller en pels, men det kan også holde i mange år. Men fordi min stil er meget klassisk, og fordi jeg aldrig køber noget, der bare er in lige nu, gør det ikke noget, at jeg er lidt forsinket.

EN TIDLØS KLASSIKER ER FOR MIG fx en Mulberrytaske eller en frakke, og det vil jeg godt investere i. Jeg elsker frakker. De er lidt ligesom makeup. Du kan lige smide en lækker frakke over dig og udstråle noget dyrt og lækkert – også selv om du slet ikke er det, men faktisk er underdressed og kedelig i tøjet indenunder. Jeg tror også, mit yndlingsitem i klædeskabet er min Burberry-cottoncoat.

TONY COHEN VENDER JEG ALTID TILBAGE TIL. Hans tøj er fuldstændig fantastisk – og altid med et twist. Jeg har fx en helt klassisk sort kjole, helt tight, helt Jackie O-agtig, men så brydes det enkle med en fed lynlås hele vejen igennem fronten – frækt og klassisk.

ELLERS GÅR JEG NOK MEGET I HIGHSTREET i forhold til andre på min alder. Men jeg sørger for altid at finde items, der ser eksklusive ud. Det er især Zara gode til. Og så elsker jeg også bare H&M, Topshop, & Other Stories og Cos.

LÆS OGSÅ: Kvinder med stil: Marie Loise Brangstrup Schmidt

Læs mere om: