STILIKONER

KVINDER MED STIL | Helene Majgaard Skade

44-årige Helene Majgaard Skade bor i Hjørring og arbejder som selvstændig salgsagent for Becksöndergaard og Pernille Corydon. Hun har bl.a. en særlig kærlighed for paillet-stiletter fra Jimmy Choo.

Mød Helene Majgaard Skade - en kvinde med stil

Min stil er enkel med et feminint touch. Det feminine kommer til udtryk ved fx at sætte en silkebluse på et par jeans. Det er ikke for feminint, for pænt eller for sødt, og det er samtidig enkelt. 

Jeg er rigtig glad for Stella McCartney, som har enkelheden, men med noget kant. Og Diane von Furstenberg. Selv om hun er meget farverig – det er jeg ikke – laver hun nogle fine, enkle ting, og hendes pasform er rigtig god.

Jeg skifter rimelig tit min garderobe ud. Nok for tit. Men jeg har også noget, jeg ikke skiller mig af med. Fx en pelsjakke, jeg har fra Baum und Pferdgarten. Den er 10 år gammel, og det er en klassiker i min garderobe. 

Jeg handler mest i butikker, fx Filuca V og Møhge & Maude i Aalborg. Ellers shopper jeg på nettet, når jeg skal have noget, jeg ikke kan få herhjemme.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Jeg køber dyrt tøj, og det gør jeg, fordi jeg godt kan lide kvalitet. Jeg har bare erfaring med, at det holder bedre, at pasformen er bedre, at syningerne er kønnere osv. 

Men jeg shopper også i H&M og Zara, og jeg er god til at få tøjet til at se eksklusivt ud. Det gør jeg ved at mikse det med noget dyrere. Det kan fx være måden, jeg bruger accessories på.

Jeg bruger silketørklæder, blandt andet som bælte til jeans. Der er så mange måder at bruge det på, i håret eller om halsen. Det er en fin detalje.

Jeg er også glad for sko. Jeg går i flade sko til daglig, og det kan både være sneakers, ballerinaer og loafers som dem fra Gucci. Hvis jeg skal have hæl på, må den ikke være for høj, for den skal være til at holde ud at have på.

Når jeg fester, er jeg i kjole og stiletter. Der må rigtig gerne være mere glamour og glimmer over det. Gerne paillet-stiletter fra Jimmy Choo. Jeg har også flere smykker på, når jeg er til fest, ligesom jeg har lidt krøl i håret og mere øjenmakeup på end til hverdag.

HELENE MAJGAARD SKADES OUTFIT:

Festlooket:
Kjole, Victoria Beckham 
Stiletter, Jimmy Choo
Clutch, Becksöndergaard 
Øreringe, Marlene Juhl Jørgensen
Armbånd, Pernille Corydon
Ringe, Ole Lynggaard Copenhagen og arvestykke

Arbejdslooket
Bluse, Marc Jacobs 
Jeans, Rag & Bone
Loafers, Gucci 
Øreringe, Pernille Corydon
Armbånd, Pernille Corydon
Ringe, Pernille Corydon og forlovelsesring

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Pernille Holm