STILIKONER

KVINDER MED STIL | Helle Holstein

45-årige Helle Holstein bor i Hellerup ved København og arbejder til daglig som interiørdesigner. Hun giver gerne, helt uden at blinke, 6.000 kr. for et par fede læderbukser.

Mød Helle Holstein - en kvinde med stil

Min stil er enkel og rå. Jeg er ikke til en hel masse tilbehør, flæser og tingeltangel. Jeg har en top, en jakke og et par bukser på. Og bukserne er enten jeans eller læderbukser, som jeg vel har otte af. 

Jeg giver 6.000 kr. for et par fede læderbukser uden at blinke, for jeg ved, jeg kommer til at have dem i fem år. I hvert fald. Jeg kender mig selv og min stil, og jeg køber ikke længere de vilde modestyles, som jeg gjorde, da jeg var yngre.

Meget af mit tøj har jeg haft i 100 år. Jeg har fx en sort Designers Remix-kjole, som har reddet mig mange gange. Jeg har vel haft den i seks-syv år, og den er lige fantastisk, hver gang jeg har den på. Det er en festkjole, og den har et eviggyldigt snit. Jeg ser altid pæn ud i den.

Jeg er god til at sætte farver sammen, og det kommer nok fra mit job. Jeg kender mine farver, og dem holder jeg mig til, og jeg kunne aldrig finde på at gå i gult, bare fordi det var moderne. Jeg er især glad for grøn og brændt rød – og selvfølgelig sort og hvid.

Jeg elsker tasker. Har jeg simpelt tøj på, får den gas med en fed taske. Det kan være en kulørt taske, en der fylder lidt, en der kan ses. Jeg bruger mange penge på tasker, og der er jeg nok lidt mærkevareorienteret. Men det er også en god investering, for jeg sælger dem igen. Jeg kan godt lide, at ting bliver genbrugt.*

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Ellers fokuserer jeg på overtøj, på frakker, pelse og jakker. Det er tit det første indtryk, folk får af mig. Jeg kan godt lide stort, hyggeligt, vamset og lækkert overtøj, som man bare lige kan smække over sig og kamuflere sig i, hvis man ikke lige har fået det fede tøj på. Heartmade og Helmut Lang er gode til overtøj.

Jeg shopper hos Trois Pommes på Strandvejen (i Hellerup nord for København, red.), men ellers køber jeg faktisk mest tøj i udlandet, når jeg rejser. Dér har jeg bare mest tid, og jeg kan finde noget, du ikke finder herhjemme. Det kan jeg godt lide, for jeg hader at have noget på, alle andre også har på.

Når jeg fester, er det vigtigt for mig, at værten kan se, jeg har gjort mig umage. Det må gerne være en kjole i lækre og festlige materialer og en sko med hæl. Jeg giver også mere farve til læberne, lidt grå øjenskygge om øjnene, og jeg sætter gerne håret op eller krøller det lidt.

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Helene Majgaard Skade 

HELLE HOLSTEINS OUTFIT: 

Festlooket:

Kjole, Graumann
Stiletter, Gianvito Rossi
Clutch, Bianco
Smykker, Marlene Juhl Jørgensen

Arbejdslooket:

Skjorte, Forte Forte
Blazer, Ralph Lauren
Jeans, Iro
Støvler, Mexicana
Øreringe, Marianne Dulong
Halskæde, Marlene Juhl Jørgensen
Armbånd, Marlene Juhl Jørgensen og Marianne Dulong
Ur, Rolex

LÆS OGSÅ: MODESERIE | Ladies night MODESERIE | Ladies night