STILIKONER

Kvinder med stil | Helle Jørgensen Nørgaard

57-årige Helle Jørgensen Nørgaard er fra Strib nord for Middelfart. Hun er visitator i Middelfart Kommune. IN har taget en snak med hende om hendes personlige stil.

Mød Helle Jørgensen Nørgaard – en kvinde med stil

Min stil er meget klassisk. Der er ikke så mange udsving, og jeg følger ikke moden. Jeg tænker ikke, at nu skal jeg gå med lilla, eller nu skal jeg gå med bare skuldre, fordi det lige er moderne.

Jeg køber en del tøj, må jeg indrømme. Men ellers bruger jeg meget det samme igen og igen og prøver at få hele outfittet til at se nyt ud ved fx at sætte en ny top til et par gamle bukser. Dén top kan så godt være lidt mere ‘med på moden’, end min stil ellers er, og så kan jeg måske godt finde på at bruge den i kun et år, og så finder jeg noget nyt.

Ellers har jeg mit tøj i længere tid. Et par gode, pæne grå bukser holder jo længe både i stil og kvalitet, og så kan man give dem et nyt opsmøg efter et par år.

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Liselotte Brandt

Jeg er meget stilbevidst, når jeg shopper. Min garderobe er meget harmonisk, og mit tøj passer sammen på kryds og tværs. Det er også det, god stil er for mig. Når jeg tager tøj på, går jeg op i, at det skal passe sammen.

Jeg shopper meget lokalt, primært i Middelfart og i Odense, og der er det mest de danske mærker, man kan få. Jeg er glad for Gustav, Karen By Simonsen, Designers Remix og InWear, som er meget minimalistiske.

Det må gerne være lidt pænt. Har jeg et par jeans på, må det godt være til en pæn bluse eller skjorte.

Jeg går ikke så meget i farver. Jeg går mest i gråt, sort, hvidt og navyblåt. Hvis jeg har farver på, er det mest om sommeren, og så er det gerne pasteller.

Jeg fik et ur af min mand i 50-års fødselsdagsgave, som han selv fandt, og jeg kunne ikke have ønsket mig et andet. Det taber tid, på trods af at det er et ret dyrt ur, og dét, synes jeg, er meget charmerende på en eller anden måde.

Når jeg fester skal jeg være pænere end til daglig. Det skal være lidt mere lækkert. Det bliver mere detaljerigt og af bedre kvalitet, fx en god blondetop. Jeg bliver mere modig i min stil, når det er til festbrug. Fx med min kjole med sølvpailetter, som jeg faktisk var i tvivl om, om jeg nogensinde ville få brugt.

Helle Jørgensen Nørgaards outfits:

Festlooket:
Kjole, Tony Cohen
Strømpebukser, Wolford
Stiletter, Ecco
Taske, Chanel
Øreringe, Ole Lynggaard

Hverdagslooket:
Bluse, Gustav
Cardigan, Magasin
Bukser, Karen By Simonsen
Sko, Franca
Armbånd, Cartier og Anni Lu
Ur, Rolex

LÆS OGSÅ: STILTIP | Sådan pifter du dit outfit op fra dag til aften