STILIKONER

KVINDER MED STIL | Inger Thala Mogensen

Inger Thala Mogensen er 51 år og fra Aalborg. Hun går altid med hæle og neglelak, men er ikke bleg for at købe tøj i Bilka, så længe hun blot har et par fede sko til.

Mød Inger Thala Mogensen - en kvinde med stil

Inger Thala Mogensen er 51 år, og hun er blandt andet salgsassistent og ansvarlig for sociale medier i tøjbutikken Filuca V.

Min stil er feminin, men der er også altid et råt element. Det feminine ses i, at jeg er meget glad for blonder, flæser og glimmer. Det rå kommer mere til udtryk i mit fodtøj, hvor jeg fx går meget i støvler – også til bare ben.

Det allervigtigste i mit klædeskab er faktisk mit fodtøj. Et par sko kan afgøre, om et sæt bliver godt eller dårligt. Sat på spidsen kan man faktisk gå i Bilka og købe et sæt tøj, hvis bare man har et par fede sko til.

Jeg går ikke med sneakers. Jeg går altid med hæl. Det mest afslappede, jeg har, er et par Bobby-sneakers (sneakers med kilehæl fra Isabel Marant, red.).

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Henriette Pieszak

Jeg kan rigtig godt lide Isabel Marant. Hendes tøj kan jeg gå på arbejde i, og jeg kan tage til fest om aftenen i det. Det er let at dresse op og ned ved fx bare at tage et par andre sko på. Ellers er jeg også ret glad for Proenza Schouler, Stella McCartney, Joseph, Vanessa Bruno, Ole Yde, Heartmade og H&M Trend.
Jeg køber faktisk ikke så meget tøj. Det, jeg har, er noget, jeg kan bruge i rigtig mange år frem, hvor jeg kan tilføje noget nyt og style det på nye måder. Jeg kan arbejde videre på min garderobe, og det betyder meget for mig.

Jeg tror godt, jeg tør lege lidt mere med stylingen. Det behøver ikke at være så korrekt det hele. Hvis jeg nu fx har en fin  kjole på til en fest, kan jeg godt lide at tage en stor, lidt oversized, herreinspireret blazer på for at gøre det mere råt. Jeg er lidt bange for at blive for kedelig.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 flotte jakker til efteråret 

Og så bruger jeg altid neglelak. Altid. Det giver et personligt præg til min stil og et sidste finish til mit look.

Når jeg fester, kan jeg godt lide at have kjole på, for det har jeg ikke så meget i hverdagen. Ellers er det nok meget mit fodtøj, der afgør, om jeg er festlig eller i arbejdstøjet. Og lidt mere makeup, hvor især mine øjne bliver mørkere.

Julefrokosterne nærmer sig med hastige skridt, få råd til nye outfits og vær festens midtpunkt! Med en rabatkode til Zalando, kan du shoppe endnu billigere! -Find den her rabatkoder zalando