STILIKONER

KVINDER MED STIL | Kristine Sele Reinhard

IN har mødt 36-årige Kristine Sele Reinhard, som til daglig arbejder som managementkonsulent hos Implement Consulting Group. Hendes stil betegner hun som legende og til fest lider hun gerne for skønheden.

MIN STIL ER NOK MEGET LEGENDE. Jeg tager hat på og render rundt i fjerjakker – også når det ikke er på mode –og jeg køber hellere de orange bukser end de sorte. Det skal ikke være noget megavanvittigt, men det må heller ikke blive kedeligt.

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Dorrit Bøilerehauge

MODE SKAL OGSÅ VÆRE SJOV. Tag fx Stine Goya. Jeg synes, det er sjovt, at hun printer akvareller på sit tøj. Jeg kan rigtig godt lide Stine Goya, for hun laver tøj, man bliver glad af. Jeg har virkelig mange sko. Jeg køber rigtig mange på nettet, især fra de lidt dyrere designere. Jeg har fx lige købt et par virkelig flotte, røde Gianvito Rossi-stiletter. De er alt andet end praktiske, men jeg manglede dem virkelig.

ACCESSORIES HAR JEG FAKTISK RET MANGE AF. Jeg elsker tasker, hatte, solbriller. Når jeg har sådan en dag, hvor jeg bare hopper i mit ”safe outfit”, fx et par Acne-jeans, en T-shirt og en jakke, jamen, så er det accessoriesne, der gør det hele lidt sjovere.

JEG GÅR EFTER LÆKRE KVALITETER, for jeg synes, jeg både kan se og mærke forskel, og holdbarheden er længere. Jeg vil også hellere have én silkebluse end fem syntetiske – selvom jeg nok alligevel er hende, der ikke kan lade være med faktisk at købe fem silkebluser. Det må være luksussen ved at være blevet lidt ældre.

JEG HAR ET PAR LÆKRE BUKSER FRA PERNILLE UTZON, jeg er så glad for. De gik desværre lidt i stykker forleden, men jeg fik dem repareret. Selvom de koster en halv arm, vil jeg genanskaffe dem, når de engang ikke kan mere, for jeg kan bruge dem til alting. De kan virkelig redde alle tøjkriser. 

JEG ER IKKE TYPEN, DER SMIDER UD. Nogle gange får tøjet lov til at hænge lidt længe, men jeg kommer altid til at bruge det igen. Der sidder simpelthen for mange minder i mine ting. Det skal være slidt, før jeg skiller mig af med det.

NÅR JEG FESTER, lægger jeg alle praktikaliteter på hylden. Jeg kan være i guld fra top til tå, have glimmersko på og en hat med fjer. Jeg har høje stiletter på, når jeg fester, og jeg kan sagtens være overdressed, uden at jeg synes, det er et problem. Og så bliver min makeup også lidt mere farverig, uden at det skal ligne en farvelade.

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Sarah Wulff