STILIKONER

KVINDER MED STIL | Line Therkildsen

Line Therkildsen er 35 år og bosat i København. Line er selvstændig og til dagligt arbejder hun på sin egen Klinik Aglaia som kosmetisk sygeplejerske. Hun beskriver selv sin stil som enkel og konservativ, og hendes festoutfit er stortset altid bukser.

Mød Line Therkildsen - en kvinde med stil

Min stil er enkel og forholdsvis konservativ. Jeg går mest i sort, grå, hvid, måske marineblå eller en mørk grøn. Jeg vil helst ikke skille mig for meget ud – det er bare sådan, jeg er som person.
Men det skal ikke være for nedtonet eller decideret kedeligt. Der skal være nogle detaljer, der giver lidt mere, uden at det bliver prangende. Den balance er Julie Fagerholt Heartmade god til at finde. Ellers kan jeg også rigtig godt lide By Malene Birger, som laver nogle fede snit med fine detaljer, og By Malene Birger kan det samme som Heartmade. Det skiller sig lidt ud, men det er ikke for meget.
Det, der er basic, køber jeg ofte i highstreet-butikker som Cos og Zara og mikser med en dyrere taske eller en anden accessory.
Jeg går mest i jeans og T-shirt eller en silkebluse til hverdag, fordi mit tøj skal være praktisk. Jeg cykler frem og tilbage, og når man har en søn på fem, kommer man nogle gange lidt hurtigt ud af døren.
Finder jeg en jakke eller en kappe, jeg kan lide, og som sidder godt, skal jeg have den, og det vil jeg gerne betale lidt mere for. Jeg elsker jakker, og de fungerer lidt som en accessory for tøjet. Den kan fuldende et look.
Jeg har lige fået en taske af min mor, som hun selv har syet af lys brun kernelæder tilbage i 70’erne. Den er ret enkel, og den bruger jeg til daglig. Jeg elsker virkelig tasker, og jeg har efterhånden mange af dem.
Når jeg har smykker på, føler jeg mig lidt mere lækker. Man kan bruge dem til at blive mere elegant, og man kan bruge dem til at bryde looket – det afhænger af måden, man bruger dem på. Jeg har fx lige købt en ring, der gør så meget for mit look, når jeg har den på.
Når jeg fester har jeg næsten altid bukser på. Jeg bruger meget det samme til fester og hverdag, men med forskellige accessories. Til fest bruger jeg min Chanel-taske, mine Valentino-nittestøvler og lidt flere smykker. Og så har jeg mere makeup på.