STILIKONER

KVINDER MED STIL | Liselotte Brandt

50-årige Liselotte Brandt er fra Vordingborg. Hun er tidligere efterskolelærer, uddannet par- og familieterapeut og i gang med yogauddannelse. IN har taget en snak med hende om hendes personlige stil.

 Mød Liselotte Brandt - en kvinde med stil

Til hverdag går jeg meget op i, at mit tøj er komfortabelt og afslappet med et strejf af noget råt og sporty. Jeg kan godt lide et råt look med lange støvler, bukser og en stor, loose sweater.

Jeg tyer til yogatøjet, hvis jeg har en dårlig tøjdag, for det føler jeg mig godt tilpas i, og det er vigtigt for mig. De farver og mønstre, mit yogatøj har, gør også noget godt for mig og min udstråling. 

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Helle Holstein

Jeg klæder mig generelt meget efter, hvilket humør jeg er i. Og hvis jeg skal ud, sørger jeg for at pifte mit look op med et guldur eller et par lidt højere sko.

Om vinteren foretrækker jeg at gå i mørke farver, men om sommeren er min stil meget farverig. Når jeg kigger rundt på mine veninder, er det nok også ved at være farverig, at min stil adskiller sig fra deres. 

Mine veninder er også mere feminine end mig. Der er jeg mere rå og enkel.

Jeg bruger næsten ikke accessories og heller ikke smykker. Jeg bruger de samme øreringe hver dag – dem har min veninde lavet til mig, og jeg bruger næsten altid den samme taske fra Ina Kent.

Min datter på 19 år har en sort, lang cardigan fra Acne, jeg næsten har overtaget. Jeg bruger den i hvert fald oftere, end hun gør. Den er min yndlingsting i klædeskabet, og det er dejligt at kunne låne af sin datter. 

Jeg elsker især Diesel, Acne og Samsøe & Samsøe, og så kan jeg godt lide Isabel Marant, selv om jeg synes, det er for dyrt. 

LÆS OGSÅ: MODE | Det skal du holde øje med til foråret

Da jeg var i Saint Tropez i sommer, købte jeg de skønneste sandaler fra Diesel med nitter, og jeg kan altid finde noget, når jeg besøger en Samsøe & Samsøe-butik.

Generelt er jeg god til at investere i noget, jeg kan bruge år efter år, og som  aldrig rigtig går af mode.

Når jeg fester, får den lidt ekstra. Jeg kan godt lide at have enten en lidt rå bukse-dragt eller en kjole i stærke farver på med høje hæle. Jeg bruger lidt mere foundation, eyeliner og mascara, og så er mit hår oftet strøget tilbage.

LISELOTTE BRANDTS OUTFIT:

Arbejdslooket:

Strik, Acne
Bukser, Acne
Taske, Michael Kors
Støvler, Primeboots
Ur, Michael Kors
Armbånd, Malene Hocke
Øreringe,  Birgitte Thuesen
Ringe, Marlene Juhl Jørgensen 

Festlooket:

Kjole, Samsøe & Samsøe
Strømpebukser, Falke
Stiletter, Notabene
Smykker, Marlene Juhl Jørgensen