STILIKONER

KVINDER MED STIL | Sara Rostrup

35-årige Sara Rostrup er fra København. Hun arbejder til daglig makeupartist og beautyblogger hos youblush.com, og når det kommer til hendes til, er hun ret girly, udtaler hun.

Mød Sara Rostrup - en kvinde med stil 

Jeg kan rigtig godt lide ­mønstre og farver, men jeg kan også lide sort. Så det er ikke, fordi jeg altid går i spraglet tøj. Jeg kan bare godt lide altid at have et eller andet mønstret på, for at der er ­noget, der fanger øjet. Men for at det ikke bliver for gøglet, sørger jeg for at style det med noget klassisk.

Og så elsker jeg at lege med teksturer. Bruge forskellige stoffer som velour, fløjl og strik og mikse dem, så det bliver interessant, selv om jeg måske bare har et helt sort outfit på.

Min stil er meget feminin. Jeg vil gerne fremhæve mine kvindelige former. Jeg er nødt til at have former i mit tøj, som for eksempel fremhæver taljen.

Jeg er generelt ret girly. Lige nu har jeg for eksempel lyserødt hår. Det er supergirly. Jeg voksede op blandt tre brødre, så det er måske derfor. Jeg går tit i kjoler, og jeg arbejder med makeup. Jeg er meget pige-pige.

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Inger Thala Mogensen

Jeg rejser meget, især til Paris, og der køber jeg altid tøj. Især hos mellem­klassedesignerne som Sandro, Maje, The ­Kooples, Christopher Kane og Erdem, som er nogle af mine favoritter.

Et par jeans og en sort blondetop ­redder en dårlig tøjdag. Det føler jeg mig altid tilpas i. Blonderne i toppen gør, at det alligevel bliver lidt feminint og ­dressed up, selv om det egentlig bare er et helt sort outfit.

Jeg kan ikke stå i 10-centimeters stiletter og lægge makeup på skydning en hel dag. Jeg er blevet lidt mere komfortabel med tiden, så det skal være praktisk. Også fordi jeg har en søn på to år, der skal hentes – måske på en legeplads. Men så køber jeg bare nogle fede sneakers.

Når jeg fester, går jeg i stiletter, helt sikkert. Jeg skruer op for min stil. Jeg elsker glimmer, blonder og finere snit, og jeg elsker at dresse op. Og så bruger jeg også mere makeup – en rød læbestift eller en sort eyeliner – og jeg krøller mit hår. 

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 13 vinterjakker til den kolde tid