STILIKONER

KVINDER MED STIL | Sarah Grünewald

Vi har mødt tv-vært og skuespiller, Sarah Grünewald, til en snak om sin personlige stil.

Kvinder med stil | Sarah Grünewald
 

NÅR JEG KLÆDER MIG PÅ, VÆLGER JEG EN TING, fx et par støvler, jeg ikke har haft på i lang tid, og tænker, at dem vil jeg bare have på. Det tager jeg så udgangspunkt i og finder resten af mit outfit ud fra det. Jeg har ret meget tøj, så det kan være uoverskueligt at vælge ellers.

MIN STIL ER CASUAL, og dét er for mig noget, der ikke larmer. Det er vigtigt for mig, at mit tøj er komfortabelt. Det skal være dejligt at have på, for jeg går meget op i komforten. Men ikke sådan, at jeg er ligeglad med looket. Det er vigtigt, at jeg føler mig godt tilpas i det, jeg har på, men jeg skal jo også kunne holde ud at se mig selv i spejlet.

MIT TØJ FÅR MIG UD AF HJEMMEROLLEN, når jeg skal på arbejde. Jeg lever mig enormt meget ind i, hvordan jeg er klædt, så når jeg går til møder og taler penge og forretninger, har jeg brug for at ligne en, der rent faktisk ved, hvad jeg taler om. Mit arbejdslook er pænt, og jeg har helst en høj hæl, en suit, en nederdel og en blazer eller et par jeans og en blazer på.

DET HANDLER MEGET OM, HVORDAN DU BÆRER DIT TØJ. Jeg bærer mit tøj med stolthed, selvtillid og attitude. Mode er meget det, der kommer inde fra en selv.

JEG ELSKER KASHMIR. Jeg er den vildeste kashmirjunkie. Jeg tror, jeg har 14 trøjer og syv halstørklæder. Det er blødt, det er lækkert, det er varmt, og det er tidløst. Alle fortjener virkelig en kashmirtrøje.

FAKTISK ER JEG BLEVET TILHÆNGER AF AT KØBE DYRERE i stedet for at gå i highstreet. Min mand bliver sindssyg over alt det tøj, jeg har i mit klædeskab, så jeg har været nødt til at skille mig af med ret meget tøj. Og jeg vil faktisk hellere købe en lækker trøje fra fx Isabel Marant end syv fra H&M.

DA JEG VAR GRAVID, GAV DET UDFORDRINGER, når jeg skulle klædes på. Jeg havde fået et tip om at tage en hårelastik rundt om knappen på mine bukser og ind i knaphullet for at kunne passe dem. Men jeg måtte stadig pakke meget af mit tøj væk, fordi jeg ikke kunne være i det længere. Jeg nægtede at være sådan en, der bare kastede håndklædet i ringen og gik i joggingtøj, fordi jeg var gravid. Men det var svært, og vi mangler designere, der laver fedt ventetøj.

LÆS OGSÅ: Kvinder med stil: Elisa Lykke

Læs mere om: