STILIKONER

KVINDER MED STIL | Sarah Wulff

IN har kigget nærmere på smukke Sarah Wulff stil, som er Kreativ direktør og ejer af Leowulff.

Sarah Wulff er Kreativ direktør og ejer af Leowulff, 29 år.  

Min stil er elegant og sexet på en subtil måde, vil jeg sige. Det ses ved, at jeg fx har lidt strammere tøj på end andre, men det kan også være en kort nederdel eller en rullekrave, der er lidt gennemsigtig. Jeg kan ret godt lide at lege med min kvindelighed på den måde, men det skal stadig være elegant.

Jeg vil også sige, at min stil er afslappet. Jeg kan fx godt lide bare at gå med skjorte, jeans og et par højhælede støvler.

Mit tøj udstråler meget min person. Jeg tør noget, jeg tør gå med farver, blomster eller dyreprint. Jeg kan godt lide, at der er noget spil i det. Det er bare lidt sjovere så. Men når jeg har farver på, gør jeg meget i de samme nuancer. Så bliver det en blå sweater, et par blå jeans og nærmest også et par blå strømper, hvis jeg har det.

Jeg elsker blå. Blå er på en eller anden måde bare den farvede pendant til sort, og jeg går meget sjældent i sort. Blå er bare lidt mindre hård. Når du blander blå med andre farver, får looket ikke den samme hårde kontrast, som hvis du blander farver med sort.

LÆS OGSÅ: Sarah Wulff: "Det hårdt at være selvlært" 

Jeg køber altid et lager af ralph laurens tøj, når jeg er i udlandet. Det er elegant, det er lækkert, og der er så mange mærker inden for Ralph Lauren-universet, at der er noget til enhver lejlighed.

International mode er jeg generelt mest til at købe, hvilket jo er lidt paradoksalt, når jeg selv er dansk designer. Det er, som om jeg bedre kan finde mig selv i de internationale brands.

Mit yndlingsitem i klædeskabet er også fra et internationalt modehus. Det er en Missoni-jakke, jeg købte i New York for snart 10 år siden. Jeg fandt den til 3.000, men den havde oprindeligt kostet 14.000 kr. Man tænker ikke, ej den er fra sidste år, for Missoni-printet dør bare aldrig. Det er den perfekte sommerjakke, og alle kommenterer den altid. Jeg er så glad for den.

Når jeg fester… Jeg foretrækker at feste i kjole, fordi jeg er så dårlig til at få det gjort til hverdag. Og så går jeg vildt meget op i, at mit hår sidder godt, når jeg skal ud. Jeg har det aldrig sat op, og det skal være lidt stort og puffet. Jeg har også altid stiletter på, og dem kan jeg sagtens danse i natten lang.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du sneakers, når du ikke længere er i dine 20’ere