STILIKONER

KVINDER MED STIL | Tess Tonsgaard Heidemann

IN har mødt 27-årige Tess Tonsgaard Heidemann, der er webredaktør hos Kopenhagen Fur, til en snak om hendes personlige stil.

MIT TØJ ER ENKELT OG KLASSISK. Et look kan hurtigt blive for meget, og jeg synes, at du står langt stærkere, hvis du har få items på.

MIN STIL HAR ET RÅT TOUCH. Jeg kan rigtig godt lide det rå, hvis det samtidig er feminint. Det feminine kommer til udtryk, når mine ben er i fokus: til hverdag med høje hæle og stramme jeans eller skindbukser og til fest, når jeg har nederdel eller kjole på.

LÆS OGSÅ: KVINDER MED STIL | Sarah Wulff

JEG HAR ALDRIG FLADE SKO PÅ.
Jeg har ét par flade, hvide sneakers, som jeg en sjælden søndag vil tage på, men normalt vil jeg tage et par sko med hæl på. Det er mest sorte ankelstøvler, også om sommeren. De giver en feminin kjole et råt touch, og det ser fedt ud med bare ben og et par rå støvler.

JEG ELSKER NATURLIGE, EKSKLUSIVE materialer som skind, læder og pels. Jeg synes, de kan pifte ethvert outfit op. Du kan sagtens være helt nedtonet i et par sorte jeans, men når du tager en pels på, ligner du bare en million. 

JEG HOPPER I EN ACNE-STRIK OG ET PAR SKINDBUKSER, hvis jeg har en dag, hvor jeg ikke gider bruge tid på tøj. Det virker, fordi det er nogle lækre materialer, som gør, at looket ser gennemtænkt ud, selvom det bare er let.

PÅ ARBEJDE GÅR JEG OFTE I BLAZER. Når man har et job med meget ansvar, kan jeg godt lide, at man ser professionel ud. Men hvis det ikke skal se alt for formelt ud, kan blazerne være halvlange eller i lette stoffer, og som regel styler jeg dem med T-shirts.

LÆS OGSÅ: 5 stilsikre items du altid kan regne med

SORT KLÆDER MIG BARE. Du går ikke galt i byen med sort. Om sommeren kan det godt blive lidt tungt, men hvis du bare viser lidt hud med brun sommerkulør, kan du sagtens være klædt i sort. 

JEG HAR EN SÆRLIG RELATION TIL DE FLESTE AF MINE SMYKKER. Fx mit Georg Jensen-ur, som jeg har fået af min mor, eller min Line & Jo-brillantring, som jeg gav mig selv, da jeg fik mit nuværende job.

NÅR JEG FESTER må man godt kunne se, at jeg har gjort lidt ekstra ud af det. Jeg er ikke den, der er til glimmer, pailletter og similisten, så det er de små detaljer, der gør det– fx en blondetop eller ekstra høje hæle. Jeg går op i at være klædt på til lejligheden, fordi jeg synes, det handler om situationsfornemmelse.